Ook dit jaar een Vierlingsbeekse Kerst Sing Along!

Ook dit jaar een Vierlingsbeekse Kerst Sing Along!

 

De Kerst Sing Along 2017 was een nieuwe gebeurtenis in het Vierlingsbeek, maar dat heeft de mensen er niet van weerhouden om te komen. Toen de deuren van de Laurentiuskerk open gingen, zaten de banken al snel vol. En na een uurtje vol muzikanten van eigen bodem had iedereen de bekende kerstliedjes meegezongen, voorzichtig of uit volle borst.

 

Met zo veel enthousiasme kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Daarom heeft het organiserend comité verschillende musici uit Vierlingsbeek weer gevraagd om de avond muzikaal te begeleiden. Gelukkig konden verschillende groepen nog een gaatje vinden in hun agenda tijdens deze drukke periode van het jaar. En we hebben daarnaast ook nog een verrassingsoptreden met een sterk internationaal tintje.

 

Het kerstvrouwenteam, decorateurs en podiumbouwers stonden gelijk klaar om mee te helpen om de kerk weer in een sprookjesachtige sfeer te brengen.

 

Na afloop zullen we weer met z’n allen verzamelen op het Vrijthof voor het ontsteken van de kerstlichten. Verschillende ondernemers maken de feeststemming compleet. Herberg Thijssen, R&R van Rens Boomkwekerijen, Geurts Hout en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen dragen de Kerst Sing Along een warm hart toe.

 

Kom erbij en begin de kerst op een vrolijke en gezellige wijze. Beleef deze nieuwe traditie mee!

 

Zondag 23 december om 18.30 tot 20.00 uur in de Laurentiuskerk en op het Vrijthof. Bij het verlaten van de kerk houden we een vrijblijvende collecte om de onkosten van de bijeenkomst te bekostigen.

 

Graag tot dan,

 

Het Kerst Sing Along Comité

 

P.S: Volg ons op facebook Kerst Sing Along Vierlingsbeek