Gryphus presenteert: Metal BBQ + Gryphus F1 café

zaterdag 17 september > vlees en metaal > METAL BBQ met live: BLACK SOLID

 

METAL BBQ AFGELAST 

Slecht nieuws. De band Black Solid heeft zijn optreden tijdens de Metal BBQ moeten annuleren. Helaas. En het is ons ook niet meer gelukt om op korte termijn een vervangende act te regelen wat betekent dat de Metal BBQ wordt afgelast. Deelnemers die zich reeds hadden aangemeld voor de BBQ krijgen hierover ook nog een persoonlijk bericht. 


------
Wat is er beter dan het nieuwe seizoen te starten met een Metal BBQ. Onder het genot van een paar frisse pinten zorgt DJ Ramon voor helse metalklanken. Vleesmeester Kluif zorgt ervoor dat iedere lap vlees goed bereid wordt waarna iedereen zijn vlees meester kan maken. Natuurlijk met salades en stokbrood. En op verzoek wordt er uiteraard ook rekening gehouden met de niet vleeseters onder de aanwezigen.

Nadat iedereen de prul rond heeft gegeten kunnen de kilo’s eraf gemosht worden bij Black Solid, een hardrock- en metalcoverband uit Oeffelt. Betonnen klassiekers van rockers als Metallica, Judas Priest, Motörhead, Van Halen en Thin Lizzy. Ouderwets een avondje headbangen en wie weet zelfs moshen op krakers van weleer!

In verband met de bestellingen is deelname aan deze BBQ uitsluitend mogelijk door voor uiterlijk 12 september te reserveren via www.gryphus.nl.

> aanvang BBQ: 18.00 uur | entree: 22,50 (inclusief BBQ)
> aanvang Black Solid: 21.00 uur | entree: 6,00 euro (exclusief BBQ)
> reserveren: www.gryphus.nl

GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ
Het Formule 1 Circus begint aan de tweede helft en de ruststand ziet er goed uit voor Max. Maar ja, een ruststand is nog geen eindstand. Er kan nog van alles gebeuren, de band is tenslotte rond. Ook dit seizoen zullen (onder voorbehoud) weer alle Grand Prix races op een grootbeeldscherm worden vertoond. Wij gaan er weer eens goed voor zitten en zetten ons geld nog steeds op onze Max. En U?

  • zondag 28 augustus: GP BELGIË (15.00 uur)
  • zondag 4 september: GP NEDERLAND (15.00 uur)
  • zondag 11 september: GP ITALIË (15.00 uur)

> aanvang: wisselend
> entree: gratis

---
Gryphus?
Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl