Voetbalcafé Studio Soetendaal bij Volharding

Studio Soetendaal is de titel van het voetbalcafé, dat op vrijdag 25 oktober van 19.30  tot 23.00 uur het levenslicht ziet in kantine De Soeten Inval van Volharding.

 

Het voetbalcafé wordt een kruising tussen de tv-programma’s Voetbal Inside en De Wereld Draait Door, maar dan in de typische Volharding-stijl. Te gast tijdens de eerste editie zijn onder meer manager Stan Valckx van VVV-Venlo,  wereldreiziger René Meulensteen (huidig assistent van bondscoach Graham Arnold bij het Australische voetbalelftal) uit Beugen, scheidsrechter Pol van Boekel uit Vierlingsbeek en tonprater Andy Marcelissen uit Raamsdonkveer.

 

Tevens draagt oud-Volharding-speler Wim Moorman uit Horst een column over Volharding voor en is in het programma ook ruimte gemaakt voor de rubriek Op de massagetafel. De komende weken wordt het programma verder aangevuld met een aantal verrassende onderwerpen. Het wordt al met al een gezellige avond over voetbal en met humor en muziek voor leden, vrijwilligers, sponsoren, (oud-)spelers en iedereen die Volharding een warm hart toedraagt.

 

Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen is het noodzakelijk om met een kaartverkoop te werken. De kaartverkoop start op 1 september via de website van Volharding en de entree bedraagt 7,50 euro, inclusief twee consumptiebonnen.

 

Voor vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de organisatie via Ron van Daal (ronvandaal71@gmail.com).