Gryphus presenteert: Maiden Night 2024 met live: Iron Laiden + Metal BBQ met BBQuiz + De Pruuverij: Tijdreis + Gryphus F1 Café

GRYPHUS PRESENTEERT: MAIDEN NIGHT 2024 met live: IRON LAIDEN + METAL BBQ met BBQUIZ + DE PRUUVERIJ: TIJDREIS + GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ

 

woensdag 8 mei > hard rock café > MAIDEN NIGHT 2024 met live: IRON LAIDEN

Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands ever. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2024 nog steeds volle zalen en is onverminderd populair. Vanavond staat de jaarlijkse Maiden Night op het programma. Een heerlijk avondje voor de liefhebbers van de IJzeren Maagd. Een gezellig samenzijn vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikandellen en meer. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de fantastische Iron Maiden tributeband Iron Laiden, één van de besten in zijn soort en een hele bijzondere want met een vrouw als vocalist. Een ijzersterke kopie van de real deal. Dat wordt dus een avond volop genieten van alles rondom Uw helden in Uw eigenste Maiden Dome!

zaal open: 20.30 uur > entree: 6,66 | <20 jaar: 4,44 euro > reserveren: www.gryphus.nl

 

zaterdag 1 juni > vlees en metaal > METAL BBQ met BBQuiz

Het avondzonnetje schijnt, de geur van smeulend hout vult de lucht en in de verte klinken de metalklanken van DJ Ramon. Welkom bij de ultieme combinatie van vurige passie en brullende gitaren: onze eigen Metal BBQ, waar het vuur niet alleen op de grill maar ook in de muziek brandt! Of je nu een carnivoor bent die hunkert naar sappige burgers, een vegetariër die de voorkeur geeft aan gegrilde groenten, of gewoon een liefhebber van goed eten, er is voor elk wat wils. En laten we niet vergeten, wat is een barbecue zonder een frisse pint in je hand. Dus pak een koud biertje en geniet samen van heerlijk gegrild eten en de krachtige klanken van metal op de achtergrond. Ben je klaar om je smaakpapillen te laten rocken en je dorst te lessen met een heerlijk drankje?

Maar wacht, er is meer! Voor de ware metalheads onder ons hebben we ook een metal quiz klaarstaan. Test je kennis over je favoriete bands, albumcovers en legendarische concerten terwijl je geniet van de sfeer van dit metalen festijn. Bereid je voor op een duel van epische proporties, waar alleen de ware metalmeesters zullen zegevieren! Ben je klaar om je geest te laten headbangen en je kennis te laten schitteren als een gitaar solo? Kom erbij en laten we deze barbecue in vuur en vlam zetten, zowel op de grill als in de quiz!

 

In verband met de bestellingen is deelname aan deze BBQ uitsluitend mogelijk door voor uiterlijk 26 mei te reserveren via www.gryphus.nl.

zaal open: 17.30 uur > aanvang BBQ: 18.00 uur > deelname BBQ: 22,50 euro > reserveren: www.gryphus.nl

 

vrijdag 28 juni > bierproeverij > DE PRUUVERIJ: TIJDREIS

Vanavond maken we een reis in de tijd. Stap in de teletijdmachine van Professor Barabas en ga ‘back to the future’. Laat je droppen in het jaar 984 en kom terecht midden tussen de Vikingen. Of plof neer in het hooi in een boerenstal in Bethlehem in het jaar 0. Op het menu staan vijf historisch mooie speciaalbieren die in de juiste context worden geplaatst en gedronken. Een heerlijke trip naar het verleden!

 

Meld je snel aan voor een bierkaart van 25,00 euro. En is het je allemaal teveel, er is ook een ‘halve’ bierkaart beschikbaar voor 15,00 euro. Zelfde biertjes, kleiner glas. En met dezelfde hapjes. Wij gaan boodschappen doen!

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: gratis > bierkaart: 25 euro > halve bierkaart: 15 euro > aanmelden: www.gryphus.nl

 

GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ

Johee, johoo: het Formule 1 seizoen 2024 is van start gegaan! Welk team heeft dit jaar z’n zaakjes het best voor elkaar? Kunnen Red Bull en onze Max hun wereldtitels opnieuw prolongeren? Of maakt Checo zijn grote praatjes eindelijk een keer waar? Is Ferrari in staat om dit jaar minder steekjes te laten vallen en zodoende een geduchte tegenstander te vormen? Of kan het team van Toto Wolff zich weer eens mengen in de titelstrijd? Of zal Lewis met zijn hoofd al te veel bij Ferrari zijn? Of kan McLaren de enorme opmars in 2024 doorzetten en zodoende een bedreiging vormen voor Red Bull? Kortom: veel vragen, weinig antwoorden.

 

De eerste rondjes zitten er inmiddels op maar zo’n eerste races zeggen natuurlijk nog lang niet alles. Hoewel… Max en Checo gaan wel heel erg hard. Ferrari kan nog een beetje volgen en McLaren… tja… Het seizoen is echter nog lang en alles kan nog veranderen want zoals een befaamd teambaas ooit zei: “De band is rond!” Daarom kijken we rustig door. Ook dit seizoen 2024 zullen alle GP races (onder voorbehoud) uitgezonden worden op levensgroot beeldscherm (4x3m). Geniet samen met andere Formule 1-fans van alle inhaalacties, crashes, schuivers, spins, salto’s, donuts en al wat die mannen nog meer met hun bolide kunnen.

  • zondag 5 mei: GP MIAMI (22.00 uur)
  • zondag 19 mei: GP Emilio-Romagna (15.00 uur)
  • zondag 26 mei: GP MONACO (15.00 uur)

aanvang: wisselend > entree: gratis

 

-----

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl | Gryphus op social media