Concoria’s Outdoor Soccer Tournament 2016

Concordia’s Outdoor Soccer Tournament met Familie/Vriendenpoule in nieuw jasje gestoken

VIERLINGSBEEK - Voetbal gewoon op straat of op het dorpsplein. Waar zie je dat tegenwoordig nog? De liefhebbers hiervan komen op eerste pinksterdag 15 mei in Vierlingsbeek volop aan hun trekken. Het traditionele Volhardingveld en de ook al bijna traditionele playstations worden dan een dag ingeruild voor het echte werk. Technische voetbalhoogstandjes van jong tot ‘oud’ op het voetbalplein bij hoofdsponsor Concordia voor de deur.

 

Het toernooi is al weer enkele jaren geleden verhuisd van het Vrijthofplein naar het inmiddels vertrouwde Vrijthofgras. Daar op de ‘Cuadrado del Concordia’ zullen vooral lokale en enkele regionale voetbalkunstenaars in een kleine piste met ‘boarding’ hun vaardigheden weer vertonen. De Messi-panna’s zullen ontelbaar zijn.

 

Familie/Vrienden poule

Opvallende toevoeging dit jaar is de familie/vrienden poule. Voorwaarde bij de deelnemende teams aan deze nieuwe poule is dat er minimaal één dame en minimaal één persoon uit de leeftijdsgroep jonger dan 16 jaar of ouder dan 45 jaar in het veld moet staan. Wij hopen natuurlijk op voldoende aanmeldingen zodat er dit jaar voor het eerst een familie/vriendenpoule zal zijn op ons toernooi.

 

Aftrap

De aftrap van het ZVV Concordia Outdoor Soccer Toernooi is aan de jeugdteams, grotendeels zijn dit F- tot en met C-junioren van 9.00 tot 14.00 uur. De rest van deze sportieve dag is bedoeld voor de B- en A-junioren, senioren en familie/vriendenteams van 14.00 tot 22.00 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden kan bij Marc Oudenhoven (marc.oudenhoven@mar-oil.nl; mobiel: 06-22201989), bij Sander Oudenhoven (s.oudenhoven@gmail.com; mobiel: 06-46388013) of via ZVVConcordia@gmail.com.

 

Outdoor Soccer

Voor het ZVV Concordia Outdoor Soccer Toernooi geldt: een team telt één doelman, drie veldspelers en een aantal wisselspelers. Voetbalschoenen zijn niet toegestaan, wel sport/gym/zaalschoenen. Naast een muzikale omlijsting wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd.