Moederdag vogelhuisjesmarkt

 

Moederdag vogelhuisjesmarkt op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei op het Vrijthofplein in Vierlingsbeek.

Tussen 11.00 u en 16.00u is dan de eerste enige echte vogelhuisjesmarkt op het Vrijthofplein in Vierlingsbeek.

Want Vierlingsbeek wordt HET Vogelhuisdorp van Nederland.

Vele huizen die gelegen zijn aan de hap&stap route hebben al een vogelhuisje aan hun gevel hangen. Op de vogelhuisjesmarkt kunt u nog veel meer prachtige huisjes kopen.

Met uw Lokaal-Leven-Lokaal-Besteden-cheques van PLUS Verbeeten of cash koopt u op deze dagen met hele forse kortingen de mooiste vogelhuisjes van kunstenaars Madelon Klippert en Wim Geurts en van Vivara. Ook kunt u huisjes kopen van kunstenaar Arie Corstiaans en Huub Toonen.

Er worden 50 vogelhuisjes (geschonken door IBN) verloot op de markt.

Haal op de markt, met de tegoedbon, ook uw gespaarde PLUS Lentebloeiers op.

 

Ingezonden door IBN:

IBN steunt vogelhuisjesdorp Vierlingsbeek!

Het Land van Cuijk is bij uitstek een regio voor eindeloos wandel- en fietsplezier. Er zijn talloze fietspaden en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes voeren. Zo ook naar Vierlingsbeek. Dat het dorp Vierlingsbeek veel te bieden heeft is bij ons al jaar en dag bekend. IBN is als regionaal gevestigd werkgever bekend met de lokale ondernemers. Maar ook via onze medewerkers horen wij de verhalen over hoe veelzijdig Vierlingsbeek eigenlijk is. Met recht is te zeggen dat juist dit stukje Land van Cuijk een aanrader is vanwege zijn bezienswaardigheden, het natuurschoon en de ontwikkelingsmogelijkheden.

Het initiatief vanuit Vierlingsbeek om zichzelf verder op de toeristische kaart te zetten middels het vogelhuisjes project, juichen wij dan ook van harte toe. Voor ons is het vanzelfsprekend om dit initiatief te omarmen en 50 vogelhuisjes beschikbaar te stellen. Niet alleen omdat groeiend toerisme de werkgelegenheid bevorderd, maar ook omdat 50 van de vogelhuisjes die in Vierlingsbeek te zien zijn, door medewerkers van IBN zijn gemaakt. Op deze manier snijdt de werkgelegenheid aan twee kanten en krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanuit verschillende invalshoeken de mogelijkheid om via werkgelegenheid bij te dragen aan de uitstraling van Vierlingsbeek als HET Vogelhuisjesdorp van Nederland.

 

Vivara schonk al eerder 50 nestkasten die door de vogelhuisbrigade van Bibliobeek zijn opgehangen aan gevels en bomen gelegen aan de hap&stap route in Vierlingsbeek.

Aanmelden voor de hap&stap route kan via www.bibliobeek.nl