Wonen in Vierlingsbeek en Groeningen?

 

Op 17,18 en 19 april organiseert de “werkgroep wonen” van de dorpsraad Vierlingsbeek een wonen-informatiemarkt. Deze informatiemarkt, is voor allen die geïnteresseerd zijn in wonen in Vierlingsbeek en Groeningen. Op de informatiemarkt vindt u alles wat te maken heeft op het gebied van wonen in Vierlingsbeek en Groeningen en dat in de breedste zin van het woord.

 

Wat kunt u op deze markt zoal verwachten?

Informatie over huren, kopen van bestaande woningen, nieuwbouw, CPO woningen, bouwkavels tot verbouwing van een bestaande woning. U ziet in kaart gebracht waar er woningen te koop en te huur zijn of waar bouwen tot de mogelijkheden bestaan, ook de zgn. CPO mogelijkheden. “Wonen Vierlingsbeek” zal aanwezig zijn en u laten zien wat er zoal mogelijk is in Vierlingsbeek via deze stichting. Er zal ook een financieel specialist aanwezig zijn die u kan informeren over bijv. hypotheken en andere financiële zaken op woongebied, deze partij zit hier puur en alleen voor algemene informatie. Ook zullen de mogelijkheden tot verbouwen worden getoond met globale prijzen. De informatiemarkt is zeer laagdrempelig opgesteld en u krijgt alle kans om uzelf op informele wijze te oriënteren op het gebied van wonen in Vierlingsbeek en Groeningen.

 

Kortom hebt u interesse in wonen in Vierlingsbeek en Groeningen? Bent u starter of gaat u op uzelf wonen? Behoort u tot de senioren en denkt u eraan om te gaan verhuizen? De informatiemarkt wonen zal veel van uw vragen kunnen beantwoorden of u eventueel verder op weg helpen naar de juiste instanties. U krijgt ruim de tijd om onder het genot van een kopje koffie of thee te oriënteren.

 

De markt vindt plaats in het weekend van 17 – 18 en 19 april in Bibliobeek te Vierlingsbeek en de openingstijden zijn:

Vrijdag 17 april:                                18:00  tot 21:00 uur

Zaterdag 18 april:                             11:00  tot 16:00 uur

Zondag 19 april:                               11:00  tot  14:00 uur