Cabaret in Gryphus? La me nie lache!

CABARET IN GRYPHUS? LA ME NIE LACHE!
Nou, dan zul je van goede huize moeten komen. Want na jaren vol melige meiden, dolle duo’s, cynische conferenciers, snelle stand-uppers, dames met ballen, heren met hersens, vreemde vogels en andere prettig gestoorde types trakteren wij je ook dit seizoen 2021-2022 weer op een vijftal gevarieerde avonden vol prettige buikpijn. Onbedaarlijk lachen om prachtige programma’s van Nederlands cabarettalent. Oude bekenden en nieuwe gezichten. Wedden dat het je niet lukt om nie te lache?

sponsors
Het cabaretprogramma van Gryphus wordt mede mogelijk gemaakt door PLUS Verbeeten, Evers Installatieburo, Perron 22 – bed & breakfast en meer, InternActief – administratieve diensten & management advies, Autobedrijf Harm Martens, LekkerBèks – dagverse maaltijden & catering, Syntax Personeelsdiensten, Van den Boogaard Veerdienst, Creemers Glas- Schilder- en Onderhoudswerken, Montagebedrijf Bliksemtechniek, Story Giant Games, Mulders Auto’s, Rienties Tuinmachines, Colors@Home Siebert en Dutch Dream Cars. Zij allen houden namelijk van een gulle lach!


vrijdag 1 oktober > Tobi Kooiman > Best Of (try-out)
“Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten 2019. Een uitverkocht Oude Luxor Theater in Rotterdam bekroonde hem dan ook met de publieksprijs.
Tobi is wiskundige en stoïcijn, probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties.
De Volkskrant tipte Tobi Kooiman als een van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin hij solo gaat met zijn eerste voorstelling Best Of. Tobi komt er aan, en snel ook. Mis dit grote talent niet!
www.tobikooiman.nl

 

> zaal open: 20.30 uur

> aanvang: 21.00 uur

> entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro

> reserveren: www.gryphus.nl

> win gratis kaarten bij PLUS Verbeeten


vijf op een rij

  1. vrijdag 1 oktober 2021 > Tobi Kooiman > Best Of (try-out)
  2. vrijdag 29 oktober 2021 > Rob Scheepers > Scheepers Prikt Door (try-out)
  3. vrijdag 12 november 2021 > André Manuel > Sneu
  4. vrijdag 11 februari 2022 > Remy Evers > Gewoon Remy
  5. Meer informatie over de vijfde cabaretavond volgt later


coronatoegangsbewijs
Voor concerten, cabaretvoorstellingen en alle andere activiteiten moeten wij ons houden aan de voorwaarden die gesteld zijn door de overheid. Als gast van Gryphus heb je daarom (voorlopig) naast een eventuele reservering voor een activiteit ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs, een QR-code, is te verkrijgen via de CoronaCheck-app met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs.
Neem dus je coronatoegangsbewijs mee naar Gryphus, via de CoronaCheck-app of geprint op papier en vergeet je legitimatiebewijs niet want het coronatoegangsbewijs is persoonsgebonden. Uiteraard houden wij het overheidsbeleid en nieuwe maatregelen scherp in de gaten. Op www.gryphus.nl vind je de actuele stand van zaken die voor een bezoek aan Gryphus van belang is.

Gryphus?
Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl