Cabaret in Gryphus

In Gryphus in Vierlingsbeek vindt op vrijdag 31 maart een cabaretvoorstelling plaats van Lucky Fonz III. In Gryphus speelt hij zijn tweede avondvullende theatervoorstelling Superlekker.

 

Lucky’s unieke combinatie van muzikaliteit, humor en diepgang bleek ook in de theaters te kunnen charmeren. Neurose, Geur En Maneschijn groeide uit tot een one-man-show die het publiek deed lachen, nadenken en uiteindelijk ontroeren. Het leidde zelfs tot Lucky’s meest recente album In Je Nakie, dat met veel enthousiasme werd ontvangen. Liedjes als Linde Met Een E en Zeilmeisje ontpopten zich tot regelrechte hits, en het succes van het album werd bezegeld door een optreden op Pinkpop. In 2017 is het daarom de hoogste tijd voor een nieuwe one-man-show met wederom alle elementen waar Lucky Fonz III zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen.

 

Superlekker is een apart maar liefdevol verhaal over het leven, de liefde, de buitenwereld, de binnenwereld en wat al die zaken met elkaar te maken hebben. Is het cabaret? Is het een singer-songwriter? Is het een vliegtuig? Het is het allemaal: het is Lucky Fonz III met zijn nieuwe one-man-show Superlekker. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten te reserveren via telefoon (0478)631802, (0478)630508 of via www.gryphus.nl.

 

Foto: Sanja Marusic.