Cafe Zaal ’t Hoekje krijgt nieuwe eigenaren

 

Al meer dan anderhalve eeuw runde Familie Thijssen deze horecazaak aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek. Vier generaties Thijssen hebben hier vele mooie en goede tijden beleefd samen met de dorpsbewoners. Daar er geen opvolgers waren voor nog een generatie Thijssen hebben Noud en Diny, met pijn in hun hart, besloten om afscheid te gaan nemen van hun horecazaak ’t Hoekje te Vierlingsbeek.

 

Na een lange tijd van zoeken naar een geschikte kandidaat om hun familiezaak voort te zetten is nu de tijd daar dat zij met een gerust hart afscheid kunnen nemen van ’t Hoekje en kunnen gaan genieten van hun welverdiende ‘oude’ dag. Op woensdag 26 februari hebben wij, Maarten en Tineke Hermans, de contracten ondertekend voor overname van ’t Hoekje en mogen wij ons de trotse uitbaters noemen van dit prachtige familiebedrijf.

 

Het is voor ons een eer om in de voetsporen te mogen treden van 4 generaties familie Thijssen en we  zullen de zaak dan ook met respect voort gaan zetten. De naam ’t Hoekje zal na 43 jaar plaats gaan maken voor een nieuwe naam. In overleg en met trotse goedkeuring van Noud en Diny zal hun horecazaak per 1 mei de naam Herberg Thijssen gaan dragen. Een nieuwe naam een nieuw gezicht maar het vertrouwde dorpsgevoel dat al vier generaties lang hier aanwezig is zal blijven bestaan.

 

Als nieuwe uitbater van Herberg Thijssen wil ik mij even voorstellen aan u, mijn naam is Maarten Hermans geboren te Dinther op 23 december 1964, een dorp onder de rook van ’s Hertogenbosch. Na mijn opleiding genoten te hebben als vakbekwaam hovenier ben ik werkzaam als werkvoorbereider/calculator bij een middelgroot hoveniersbedrijf bij ons in de regio. Naast mijn werk ben ik meerdere malen zeer actief bezig geweest in de horeca, eerst met het organiseren van zelfstandige evenementen zoals concerten van BZN, Rowwen Hèze, Normaal, Golden Earring en nog tal van andere Nederlandse groepen. Daarnaast heb ik als zelfstandig ondernemer een tweetal horecazaken gerund. De eerste zaak was een echt dorpscafé ‘Durpscafe de Linde’ en de laatste zaak was een café met grote zaal ‘Cafe zaal Jan van Erp’. Samen met mijn vrouw Tineke zijn we na een lange zoektocht naar nieuwe zaak die bij ons zou passen uitgekomen bij Cafe ’t Hoekje in Vierlingsbeek.

 

Onze visie
In onze steeds meer individualiserende, snelle en gehaaste maatschappij is er steeds minder aandacht voor ons als mens en tijd voor elkaar. Toch heeft eenieder van ons behoefte aan rust, gezellig samen zijn al dan niet onder het genot van een drankje. Een plek om je thuis te voelen met anderen, een plek waar een luisterend oor aanwezig is, een plek om te feesten en een plek om de alledaagse dingen even te vergeten. Herberg Thijssen zal zo’n plek zijn. Herberg Thijssen is de plek waar je de mooie dingen van het leven met elkaar kunt delen met een drankje aan de bar, op het terras of een feest met vrienden en familie. Maar ook de minder leuke dingen van het leven zoals een gezellig samen zijn na het verlies van een dierbare, is bij ons mogelijk.
 
Uniek in Nederland
Bavaria uit Lieshout is onze hoofdbrouwerij, maar daar de toekomstige horecamarkt zal gaan veranderen willen wij en Bavaria hier nu al op inspelen. Vandaar dat Bavaria Herberg Thijssen heeft uitgekozen als pilotproject. De klant wil steeds meer keuze mogelijkheden in de horeca en daarom hebben wij en Bavaria de handen ineen geslagen en heeft u als klant op dit moment bij ons de keuze uit 2 soorten A-merk pilsener. Vanaf 1 mei heeft u bij Herberg Thijssen de keuze uit Bavaria of Heineken pilsener van de tap.

 

Bedankt voor uw aandacht en graag tot ziens bij Herberg Thijssen.

 

Voor meer informatie blijf ons volgen.