Reünie café De Zandpoort!

 

Heb je ook zo’n leuke herinneringen aan de tijd die je doorgebracht hebt in café De Zandpoort?

Op vrijdag 15 april is er een Reünie!

 

Het is altijd leuk om mensen die je lang niet gezien hebt weer te spreken, om herinneringen van vroeger op te halen, je buikpijn lachen bij anekdotes van toen of om te vertellen hoe het nu met je gaat.

Niet alleen is er genoeg gelegenheid om bij te kletsen, ook gaan we een aantal keer kort terug in die tijd: fricadelleneet-wedstrijd, spiekerhouwe, spaarkas, laars en pizzabroodjes zijn trefwoorden die deze avond zeker de revue passeren.

 

Het is onmogelijk om iedereen met een persoonlijke uitnodiging te bereiken! Aan de hand van foto’s en onze grijze massa hebben we een hele lijst met namen bij elkaar gekregen, maar natuurlijk zijn we mensen vergeten... We willen dan ook langs deze weg íedereen die een leuke tijd in de Zandpoort heeft gehad en zin heeft om naar de reünie te komen, van harte uitnodigen! Het is niet nodig je aan te melden.

 

We kunnen niet terug naar de gulden-tijd, maar hebben wél een Happy Hour: van 21.00- tot 22.00 uur kost een consumptie (bier, wijn, fris) € 1,-- ! 

 

Kom dus op 15 april naar De Zandpoort, dan maken we er met z’n allen een onvergetelijk feestje van!

 

Mocht je nog leuke foto’s hebben, iets willen vragen of je op willen geven voor de frikadelleneet-wedstrijd, mail naar reuniedezandpoort@gmail.com

 

Anke-Anita-Dave-Edwin-Jill-Maike-Moniek-Sandra