Plus Wandel4daagse i.s.m. Stichting JOC

 

De Plus Wandel4daagse in Vierlingsbeek & Groeningen komt er weer aan!

Normaal gesproken is dit altijd in mei, maar dat lukte dit jaar nog niet. Met de huidige regelgeving rondom Corona kunnen we wel weer een 4daagse organiseren en willen we niet wachten tot mei 2022. Het is al veel te lang geleden!


Net als andere jaren zijn er 3 verschillende afstanden, 5/10/15 kilometer. Deze 4daagse wordt net als voorgaande jaren gesponsord door Plus Verbeeten in Vierlingsbeek, hierdoor is de hele opbrengst voor het jeugd- en jongerenwerk in Vierlingsbeek en Groeningen.


Informatie
De PLUS Wandel4daagse zal dit jaar gehouden worden van donderdag 9 t/m zondag 12 september. De start/finish is bij het JOC/Gryphus-gebouw, Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Op donderdag en vrijdag kan er vanaf 17.30u gestart worden en kun je finishen tot 21.00u. In het weekend is de start vanaf 13.00u en sluit de finish om 17.00u


Startkaarten kun je al voor de 4daagse kopen bij PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek. Deze kaarten kosten € 6,00 of één volle PLUSpunten-spaarkaart. Aan de kassa bij aanvang van de wandel4daagse kun je ook nog startkaarten kopen, voor 4 dagen betaal je dan ook € 6,00 of € 2,50 voor een dagkaart.


Helaas is er wel een ding wat een beetje anders is dan voorgaande jaren. Met de regels, die nog steeds veranderen en voor ons toch wel wat onduidelijkheid zijn over wat wel en niet kan, hebben we besloten de finale van de 4daagse niet te vieren met een groot finale feest. Natuurlijk krijgt iedereen op zondag gewoon een medaille, maar de bar zal niet geopend zijn.


Maar laten we vooral focussen op wat wel weer kan, gezellig met zijn allen wandelen, buiten zijn en bewegen. Dus wil je lekker sportief bezig zijn en ondertussen het JOC steunen, kom dan lekker wandelen!


Tot ziens bij de 4daagse!!