Informatie over het kermisterrein is bekend

Na overleg met de gemeente, de dorpsraad, de ondernemersvereniging OVRV en de horecaondernemers, is besloten om de kermis in Vierlingsbeek dit jaar reeds op vrijdag 8 augustus open te stellen. De opening zal dit jaar extra spectaculair zijn, want er kan dan een heel uur lang, van 19.00 uur tot 20.00 uur, gratis kermis gevierd worden.

 

In de speciale folder die in omloop is vindt u een kermiskaart die u uit moet knippen. Neem deze mee naar de kermis en laat deze afstempelen in de attractie waar u in gaat. indien u meer kinderen heeft, kunt u op vrijdag een extra gratis kermiskaart afhalen bij PLUS Verbeeten of bij de suikerspin. Is de kaart minimaal voor 50% afgestempeld, dan vult u uw naam en adres op de achterzijde in en deponeert deze in de ton bij de suikerspin. Zaterdag om 17.00 uur zal dan de trekking van de vele leuke kermisprijzen plaatsvinden. Om te winnen dient u wel aanwezig te zijn.

 

Op zaterdag 9 augustus al van 15.00 tot 17.00 uur een kinderbraderie gehouden worden. Zo kunnen de kinderen zelf hun kermiscentjes verdienen. De kinderbraderie zal opgesteld zijn tussen de kermisattracties door. Deelnemers moeten zich melden bij de suikerspin en dan krijgen ze een plaatsje aangewezen. Aanmelden kan vanaf 14.30 uur. Aansluitend zal om 17.00 uur de loterij van de opening van de kermis plaatsvinden.

 

De kermis in Vierlingsbeek opent dus op vrijdagavond 8 augustus om 18.00 uur. De kermis duurt tot en met dinsdagavond 12 augustus. U vindt er de autoscooter, de lucky cranes, een schiettent, het  lijntrekspel, eendjes vissen, de discodance-bank, de trampoline, de suikerspin, de draaimolen, de rups, een snoep- en viskraam en verkoop van hamburgers.

 

Tijdens de kermis wordt het Vrijthof afgesloten voor alle verkeer. Daarom is een omleidingsroute ingesteld. De supermarkt blijft bereikbaar.

 

Meer informatie met betrekking tot de horeca vindt u door op de onderstaande links te klikken of in de agenda.

Herberg Thijssen

Bèkse Kroegentocht

Complete kermisagenda

 

De website-beheerders wensen u een fantastische kermis toe.