Zanggroep Evergreen presenteert… Muziek op de Maas

Op zaterdag 16 juni 2018 organiseert ZEV (Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek) Muziek op de Maas.

Muziek op de Maas zal plaatsvinden in de inmiddels vertrouwde maaswei bij de brug over de molenbeek nabij het pontveer.

 

Toeschouwers kunnen zoals vanouds genieten van muziek in zeer uiteenlopende stijlen in een bijzondere sfeervolle ambiance. Met veel liefde en aandacht is er een prachtig programma samengesteld met 4 Way Street, Slagwerkgroep Vortum-Mullem en natuurlijk niet te vergeten ZEV en ZEV-light. Laat U verrassen!

 

Om 19.30 word je bij de entree verwelkomd door de verrassende klanken van Slagwerk Groep Vortum-Mullem.

Daarna wordt het publiek uitgenodigd om zich richting het ponton te begeven, wat speciaal voor Muziek op de Maas ingevaren is. Hier kunt u genieten van optredens van ZEV en ZEV-Light. Daarna draait het publiek een kwartslag om te genieten van ZEV-intermezzo: ZEV in een ander jasje ; solo, in twee- of drietallen en met alle mannen samen.

 

Genietend van de klanken van 4 Way Street, sluiten we de avond af. Een geweldige band voor iedereen die zin heeft in een ouderwets feestje. ‘4 Way Street’ is een Nederlandse Crosby, Stills, Nash & Young tribute band. De naam ‘4 Way Street’ refereert dan ook aan een live album van deze vier muziekiconen. De zes heren van ‘4 Way Street’ nemen je mee op reis in een selectie van liedjes uit het uitbundige repertoire van David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash and Neil Young. Speciaal voor deze gelegenheid is het repertoire aangevuld met klassiekers uit dezelfde periode; Beatles, Eagles…

 

Muziek op de Maas begint om 19.30 uur op de Staaiweg in Vierlingsbeek nabij bij het pontveer Vierlingsbeek-Bergen.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het bruggetje: volwassenen €6, kinderen 12-16 jaar €3 en basisschoolleerlingen gratis.

Voor uw eigen comfort neem gerust een stoeltje of deken mee.

Voor de bezoekers van de andere kant van de maas vaart het pontveer ’s nachts nog een keer over.

Samen met de ondergaande zon, de opkomende maan en mooie muziek genieten van een zwoele zomeravond.

www.zev.zingt.nl