Extra openingstijden bezoekerscentrum Vivara in december

In verband met de naderende feestdagen hebben wij extra ruime openingstijden. Bent u last minute nog op zoek naar een origineel sinterklaas- of kerstcadeau? Aarzel dan niet en bezoek onze winkel. Het cadeau wordt daarbij ook nog eens mooi voor u ingepakt.

 

Vrijdag 4 december            09.00 – 19.00 uur

Dinsdag 22 december        11.00 – 17.00

Woensdag 23 december    11.00 – 17.00

Donderdag 24 december   09.00 – 12.00

Vrijdag 25 december          gesloten

Donderdag 31 december   09.00 – 12.00

Vrijdag 1 januari                 gesloten

 

Meer leven in uw tuin!

Draagt u vogels en andere tuindieren een warm hart toe? Dan bent u bij Vivara in Vierlingsbeek aan het juiste adres. Vivara is namelijk dé specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. U kunt hierbij denken aan vetbollen, vogelpindakaas, voederhuisjes en nestkasten, maar ook diervriendelijke planten en nog veel meer andere tuinproducten. U vindt bij ons dan ook een zeer ruim aanbod tegen een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. U kunt hiervoor een kijkje nemen op http://www.vivara.nl/.

 

U kunt echter ook onze bezoekerscentrum en Natuurtuin in Vierlingsbeek bezoeken. Het bezoekerscentrum is elke donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt hier terecht met al uw vragen rondom meer leven in uw tuin en u kunt de artikelen ook meteen kopen en meenemen, deze worden namelijk direct voor u klaargemaakt in ons magazijn.  Daarbij krijgt u op uw aankopen in de fysieke winkel in Vierlingsbeek ook nog eens 10% korting. En u steunt bovendien goede doelen zoals Vogelbescherming Nederland en Natuurmonumenten.

Voor meer informatie over het bezoekerscentrum kunt u ook terecht op www.vivara.nl/bezoekerscentrum

 

Graag tot ziens

 

Vivara Bezoekerscentrum
Overloonseweg 11c
5821 EE Vierlingsbeek Klik hier voor een routebeschrijving.
Telefoonnummer: 0478 – 517 791
Email: bezoekerscentrum@vivara.nl