Dorpsquiz ‘k Wèt’t gaat NIET door

DORPSQUIZ ‘K WÈT’T GAAT NIET DOOR!

Hoe graag we het ook zouden willen, hoe leuk de quiz ook in elkaar was gezet en hoe gezellig het weer had kunnen zijn. Dit jaar gaat de dorpsquiz ‘K WÈT’T op 26 september NIET door.

 

De organisatie van de Bèkse en Gruuningse Dorpsquiz heeft een duidelijk doel: Iets leuks organiseren voor beide dorpen. Een evenement voor jong en oud dat zorgt voor leven in de brouwerij. Door de huidige Corona-maatregelen zijn er toch teveel beperkingen en wordt het o.a. lastig om grote quiz-teams thuis te herbergen. Ook de finale-avond zou in zeer afgeslankte vorm moeten plaatsvinden. Daarnaast wil en kan de organisatie geen enkele risico lopen. De vragen die we nu via social media verspreiden, het nieuwe quiz-pakket en alle leuke ideeën voor de dorpsquiz gaan dus een jaartje in quarantaine.

SAMEN QUIZZEN VOOR HET GOEDE DOEL IN 2021
Maar in 2021 gaan we helemaal los en gaan we naast families, buurten en vriendengroepen ook alle verenigingen, stichtingen en bedrijven uit Vierlingsbeek en Groeningen uitdagen om samen te quizzen voor het goede doel. We hebben dan voor de winnaars leuke geldprijzen in het verschiet, die zij kunnen besteden aan een goed doel. De enige voorwaarde is, dat het geld aan een goed doel binnen Vierlingsbeek/Groeningen besteed moet worden. En hoe meer teams ermee doen: hoe groter de geldprijs! Ook zullen in 2021 de vragen en opdrachten zorgvuldig afgestemd worden op een teamgrootte van 10 tot 15 personen.

Organisatie Dorpsquiz: Rianne, Sander, Yvonne, Jaap, Mariëlle, Ton, Roel, Marieke, Anke, Lisette.

Save the dates: Dorpsquiz ‘k Wèt’t 2021

  • Dorpsquiz ‘k Wèt’t : 18 september 2021
  • Finale-avond ‘k Wèt’t: 2 oktober 2021

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/