Schrijf in voor glasvezel en steun jouw club

 

De providers en LVCNET werken samen met verenigingen in het Land van Cuijk voor de promotie van glasvezel.  Zowel glasvezel als verenigingen zijn belangrijk voor de leefbaarheid van het Land van Cuijk zodat het voor jong en oud interessant blijft om er te wonen, recreëren en te werken. Daarom is Coöperatie LVCNET opgericht: een coöperatie zonder winstoogmerk, die gaat voor glasvezel in alle kernen, buitengebied en industrieterreinen.

 

Clubkasactie

LVCNET heeft samen met de providers een clubkasactie opgezet. De aangemelde verenigingen promoten glasvezel bij hun leden en supporters. In ruil daarvoor ontvangt de club sponsoring van de providers. Zolang de vereniging actief blijft werven voor de deelnemende providers ontvangt de club jaarlijks 12 euro per klant die de club heeft begunstigd.

 

Doe mee

Op www.lvcnet.nl en in het glasvezelmagazine (ook te lezen via www.lvcnet.nl) vind je meer informatie over de providers. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten bij één van de providers die glasvezel in het Land van Cuijk aanbieden. Geef daarbij de vereniging aan die je wilt sponsoren. Dat kan één van de deelnemende verenigingen uit het hele Land van Cuijk zijn. U hoeft zelf geen lid te zijn van deze vereniging. Meld je digitaal aan via www.lvcnet.nl/glasvezel/clubkas-actie. Het is nu tijd om in actie te komen. Want als we nu niets doen, zal er in deze regio nooit een gebiedsdekkend  glasvezelnetwerk komen. Doe mee! Met glasvezel bent u écht klaar voor morgen.

 

Voor Vierlingsbeek en Groeningen doen de volgende verenigingen mee met de clubkasactie:

  • St. Anthonius en St. Nicolaasgilde
  • Stichting Leefbaarheid Vierlingsbeek en Groeningen (GroeVie)