GRATIS PROEFTRAINING DAMESVOETBAL VOLHARDING

 

De tijd dat voetbal een sport voor alleen maar mannen is, is al lang voorbij. Tegenwoordig is in Nederland voetbal ook onder dames een van de allergrootste sporten. Bij RKVV Volharding uit Vierlingsbeek wordt inmiddels al meer dan 10 jaar deelgenomen aan de dames competitie. In het huidige seizoen doen maar liefst 3 senioren damesteams mee! De leeftijd van de huidige voetbalsters bij de senioren varieert van 15 tot ongeveer 35 jaar. Door de dames wordt gedurende het voetbalseizoen op dinsdag en/of donderdag getraind en op zondagochtend wordt er een wedstrijd gespeeld. Na de wedstrijden op zondag, keren sommige speelsters direct huiswaarts, sommige anderen blijven nog enkele uurtjes hangen in de kantine of op de tribune.

 

Lijkt het jou leuk om ook eens een keer een balletje te trappen? Of heb je al eens gevoetbald en begint het weer te kriebelen? Dan is de gratis proeftraining op woensdag 4 mei iets voor jou. Diverse trainers hebben leuke oefeningen uitgezet en uiteraard zijn de voetbalsters aanwezig om mee te doen of om vragen te beantwoorden. Alle meiden en dames van 12 jaar of ouder zijn welkom op deze training, een maximum leeftijd is er niet. Ook maakt het niet uit of je al voetbalervaring hebt of niet, iedereen is van harte welkom!

 

Geïnteresseerden kunnen zich op 4 mei a.s. om 19:30 melden op het sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek. Om circa 19:45 zal de training vervolgens beginnen. Neem deze avond je sportkleding (eventueel douchespullen),voetbalschoenen en veel enthousiasme mee. Ook als je graag een keer wil meetrainen, maar 4 mei a.s. niet kunt, kun je contact opnemen met Luc Cuijpers zodat je op een ander moment kunt meetrainen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je ook bellen naar Luc Cuijpers tel. 06-23035295.

 

Meiden onder de 12 die interesse hebben in de voetbalsport of een gratis proeftraining kunnen contact opnemen met Volharding via mailadres jeugdbestuur@rkvv-volharding.nl