Zittingen Keieschieters

De zittingsavonden van carnavalsvereniging De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen krijgen dit seizoen een nieuw presentatieduo. Ad Baltussen en Jens Loenen nemen de microfoon over van Sandra Janssen en Johan van den Boogaard, die de afgelopen jaren de rode draad in handen hielden.

 

De zittingsavonden zijn op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari. De kaartverkoop start op 17 januari. Maar er zijn nog meer veranderingen. Zo is er een nieuwe zittingsavondcommissie (ZAC) in het leven geroepen, bestaande uit Marc Oudenhoven, John Achten en Ron van Daal, die samen met de artiesten en een aantal vrijwilligers uit het dorp al geruime tijd bezig is een ijzersterk zittingsavondprogramma in elkaar te timmeren. Een gezellige avond uit voor jong en oud.

 

Niet alleen prins Ger II en jeugdprins Rens I hebben speciaal voor de zittingsavonden samen met hun gevolg een ludieke act ingestudeerd, ook betreden weer tal van bekende en nieuwe artiesten het podium in zalencentrum Concordia. Als opvolgers van het gestopte 'honderdprocentlachgarantieduo' Ria de Hoog en Maria Broeren heeft de ZAC-commissie een nieuw tweetal gestrikt: Marijn Broeren en Tonnie Ebben. Daarnaast treden ook de winnaars van de jeugdzitting en de liedjesavond op.