Prins Paul II en adjudant René

Paul Deenen (52) is uitgeroepen tot prins Paul II van carnavalsvereniging De Keieschieters in Vierlingsbeek-Groeningen.

 

De nieuwe prins woont in Vierlingsbeek samen met zijn partner Petra ('Peet') Brinkman. Prins Paul II is allround medewerker bij OnderhoudPlus in Venlo, een onderdeel van Janssen de Jong. Zijn hobby's zijn voetbal, Volharding, stappen met vrienden en wandelen met de teckels Fluffy en Sep.

 

Tijdens zijn regeerperiode wordt prins Paul II bijgestaan door zijn adjudant, vriend en plaatsgenoot René Derkx (49). De adjudant woont samen met zijn vriendin Sandra Janssen en werkt als Oracle business analyst bij Herbalife Nutrition in Venray. Zijn hobby's zijn voetbal, Volharding, zondags (af en toe) fietsen, carnaval, wandelen met de hond en het mede organiseren van plaatselijke evenementen als de kroegentocht, de herenzitting, de talkshow Uut ut kõpke van Jeu en het voetbalcafé Studio Soetendaal van Volharding.

 

Zowel de prins als de adjudant maakt deel uit van de vriendengroep De Knôppers, die al meer prinsen carnaval en adjudanten leverde voor De Keieschieters. Ook dit carnavalsseizoen mogen de vrienden weer vol aan de bak met prins Paul II en adjudant René voorop. Het kersvers prinselijk duo kijkt ernaar uit. "Waar feest en bier is, zijn wij van de partij", zegt prins Paul II met een lach. Hun leus: 'Groot, klein, dun of dik, mak veul schik. Doe eens lekker maf, dan gut mit deze daag het dak eraf!'

 

Foto’s: Bas Delhij.