KONINGSDAG in Vierlingsbeek/Groeningen – een feest voor jong en oud


Op Koningsdag 27 april 2016 zijn er diverse activiteiten gepland voor alle kinderen uit Vierlingsbeek en Groeningen op het plein tussen de basisschool en de kerk in Vierlingsbeek. Voor de volwassenen staat een feestelijk terras klaar (in de tent) bij Herberg Thijssen. De dag wordt muzikaal opgeluisterd door onder andere Malibu Sound, Splash! en Speelgoedt.

 

De  Vrijmarkt is weer terug
Kinderen en ouders, die speelgoed willen verkopen, kunnen zich om 13.00 uur melden op het plein, waar ze een verkoopplek toegewezen krijgen. Let op: Het gaat hier alleen om verkoop van speelgoed en/of handgemaakte producten, geen kleding.

 

Optocht met de sterkste man van Vierlingsbeek en Groeningen
Op het schoolplein versieren de kinderen vanaf 13.30 u gezamenlijk hun fiets/ step/ skelter/kruiwagen. Heb je thuis ook een bolderkar neem die dan vooral mee, want daar gaat iets leuks mee gebeuren. Iedereen neemt zoveel mogelijk eigen versiering mee. Heb je niets? Kom dan toch! Ook de organisatie heeft versierspullen. Er is een leuke prijs te winnen voor het mooist/origineelst versierde voertuig. Thuis versieren mag natuurlijk ook altijd. Om 14.00 uur start de optocht met versierde voertuigen onder aanvoering van de sterkste man van Vierlingsbeek/Groeningen

Voor ieder wat wils
Vanaf 15.00 uur starten diverse activiteiten o.a.: Broodje bakken, Appel schillen en bakken, Schminken Knutselen, Springkussen, Eendjes vangen, Peperkoekhappen, Voetballen / Penaltyschieten, op de foto als Koningin of Koning, Stoepkrijt tekeningen maken, Ponyrijden en een (mini)Pumptrack.
Om 15.30 uur is er een  wedstrijd penaltyschieten Vanaf 16.00 uur treedt de Band Speelgoedt. Om 18.00 uur kan iedereen genieten van de jeugdband Splash! in de SymphonieKar. Aansluitend is er tot 22.00u een jeugddisco met DJ Mark!
Het wordt gewoon een mooie dag voor jong en oud!