Nieuwe lestijden en wedstrijdjudo

 

Danny Botden is de nieuwe trainer van judoclub Randori in Vierlingsbeek. Hij komt uit Bakel en heeft naast een Cios opleiding een judo trainer A licentie en veel ervaring in judo. Daarmee is hij een hele geschikte trainer voor iedereen die judo lessen wil volgen.

Naast de judolessen bij Randori werkt Danny ook bij Laco, dat veel van jullie wellicht kennen als sportcentrum voor bijvoorbeeld zwemlessen.

 

Het wisselen van trainer zorgt ook voor iets andere trainingstijden. De dinsdagavond blijft de avond voor alle kinderen/jongeren die graag de judo sport beoefenen. De vrijdagavond is ingericht voor kinderen/jongeren die net wat meer willen trainen en misschien zelfs met wedstrijden mee willen (gaan) doen.

De trainingstijden van Randori zijn:

Dinsdag 18.00 – 19.00 uur 5 t/m 10 jaar

Dinsdag 19.00 – 20.00 uur 10+ jaar 

Vrijdag 19.00 – 20.00 uur alle leeftijden

 

Wanneer een judoka naast de 2 trainingsmomenten van Randori mee wil gaan doen met wedstrijden, dan kan dit bij Stichting Topjudo Yuki. Deze stichting is in het leven geroepen om extra mogelijkheden te creëren voor judoka’s die daar interesse in hebben. 

 

Stichting Topjudo Yuki zorgt onder andere voor deelname aan wedstrijden en coaching hierbij, trainingskampen en/of trainingsdagen, trainingsstages, organiseren van clinics door topjudoka’s en vakspecialisten, deelname aan de Nationale Budodag, contacten leggen met andere trainingscentra etc. 

 

Heb je interesse om te starten met judo en/of zelfs net dat stapje extra training te gaan volgen, kom dan op dinsdagavond kijken en/of meedoen in de gymzaal in Vierlingsbeek of neem contact op met Judoclub Randori Vierlingsbeek.

 

Judoclub Randori Vierlingsbeek

http://www.judo-vierlingsbeek.nl/

info@judo-vierlingsbeek.nl

Dave Simons: 06–57914622

 

Stichting Topjudo Yuki

http://www.stichtingtopjudoyuki.nl/

stichtingtopjudoyuki@outlook.com

Franca Verstegen: 06-45090084