Nieuwe formule prinsenproclamatie Keieschieters

Ook De Keischieters Vierlingsbeek-Groeningen maakt zich langzamerhand op voor het nieuwe carnavalsseizoen. Met een nieuwtje, want voor het eerst in de historie van de carnavalsvereniging worden de prins en de jeugdprins op een en dezelfde middag gepresenteerd.

 

Zalencentrum Concordia is op zondag 12 november vanaf 14.11 uur  het toneel van de gezamenlijke proclamatie, die in het teken staat van het thema ‘ût lûpt op rûllekes’. Door de krachten te bundelen, hoopt de carnavalsvereniging meer publiek naar het uitkomen van de prinselijke gezelschappen te trekken. Tijdens de komende proclamatie treden de hoogheden van het afgelopen seizoen, jeugdprins Sam Hendriks en zijn adjudant Max van Mil en ‘grote’ prins Jordi van Kessel, zijn prinses Janine Verberkt en zijn adjudanten Coen en Jasper Moeskops, af.

 

Wie hun opvolgers worden, is nog een groot geheim, dat tijdens deze carnavaleske middag wordt opgelost. De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen heeft voor de prinsenproclamatie nieuwe stijl een afwisselend programma in elkaar geknutseld, waarin muziek en humor een voorname rol spelen. De toegang is gratis.