Kerstmarkt, whisky en bier proeven

Herberg Thijssen en Van Dijk Touringcars organiseren op zaterdag een 16 december een reis naar de populaire kerstmarkt in de Duitse stad Bochum. Diezelfde reis op 9 december is volgeboekt.

 

De deelnemers aan de kerstreis worden op 16 december om 9.30 uur bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek ontvangen met koffie/ thee en een huisgemaakte kerstlekkernij. Om 10.30 uur vertrekt de luxe touringcar naar Bochum, waar de deelnemers van circa 12.00 uur tot 17.00 uur over altijd gezellige kerstmarkt kunnen struinen. Rond 18.30 uur is de bus terug  bij Herberg Thijssen, waar een uit drie gangen bestaand winterbuffet wordt geserveerd. Rond 20.00 uur wordt de dag, voor diegenen die nog puf hebben, afgesloten met een afterparty. Van tevoren reserveren voor deze kerstreis is noodzakelijk en kan uitsluitend via het e-mailadres cafe@herbergthijssen.nl onder vermelding van Kerstreis 2017.

 

Herberg Thijssen en Van Dijk Tourincars organiseren tevens een whisky- en bierreis naar België. Op zondag 17 december kunnen liefhebbers van whisky- en/of bier een bezoek brengen aan Brouwerij ’t Anker in het Belgische Mechelen, bekend van bieren als Gouden Carolus, Manneblusser en nog een zevental speciaalbieren, en de whiskystokerij Molenberg in Blaasveld.   

 

De deelnemers aan de reis worden om 9.00 uur bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek ontvangen met koffie/ thee en een huisgemaakte kerstlekkernij. Daarna vertrekt de touringcar naar Mechelen, waar ze rond 12.00 uur in de brouwerij een hapje eten. Om 13.00 uur start de rondleiding. Vervolgens vertrekt het gezelschap om 15.00 uur naar de whiskystokerij in Blaasveld, waar ze worden rondgeleid en kunnen deelnemen aan een proeverij. Om 18.00 uur vertrekt de bus weer naar Vierlingsbeek, waar ze rond 20.00 uur bij Herberg Thijssen arriveert. Van tevoren reserveren voor deze reis, deelname kost 34,50 euro per persoon, is noodzakelijk en kan uitsluitend via het e-mailadres cafe@herbergthijssen.nl onder vermelding van whisky- en bierreis 2017.

 

Naast de kerst- en whisky- en bierreis, vindt in Herberg Thijssen op zondagmiddag 29 oktober van  12.00 uur tot 18.00 uur weer het jaarlijkse accordeonfestival plaats, waarbij liefhebbers van Zuidzeemuziek en Amsterdamse meezingers zeker aan hun trekken kunnen. De entree voor dit muziekfestijn is gratis. Tevens treedt op zondag 10 december om 15.00 uur het oberkrainerensemble Marinka op bij Herberg Thijssen. De toegang is gratis.

 

Kijk voor meer informatie over alle activiteiten op de website www.herbergthijssen.nl.