Reünie voor (oud) medewerkers van PLUS Verbeeten


PLUS Verbeeten bestaat al heel lang maar omdat er bij een brand van het gemeentehuis in Vierlingsbeek heel veel bescheiden verloren zijn gegaan, hebben we besloten om het jaar 2021 als jubileumjaar aan te merken. 

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de inschrijving in de Kamer van Koophandel plaats vond. In de loop van de jaren zijn er veel medewerkers gekomen en uiteraard ook gegaan.

 

Hoog tijd voor een reünie voor (oud) medewerkers van PLUS Verbeeten! Ontmoet oud-collega’s praat lekker bij over vervlogen tijden, geniet van de muziek, van live entertainment en (uiteraard) van lekker drinken en goed eten.  


Datum:      Vrijdag 15 oktober 2021

Locatie:    Concordia, Vrijthof 1, Vierlingsbeek

Aanvang:  19:30  uur (zaal open 19:00 uur) 

Kosten:     €15,- per persoon (all-in)

 

Belangrijk om te weten:

  • Graag per persoon aanmelden en niet in een groep, zodat we exact weten welke (oud) medewerkers komen,
  • De reünie is zonder partner (tenzij dit ook een (oud)medewerker is),
  • Na bestelling en betaling krijg je een orderbevestiging per e-mail. Neem deze orderbevestiging (digitaal) mee naar de reünie als entreebewijs,
  • Drank en eten inbegrepen,
  • Voor dit evenement is het nodig om een ‘groen vinkje’ in de Corona Check app te laten zien. Mocht je niet langer dan twee weken geleden je laatste inenting hebben gehad, of geen herstelbewijs van corona in de app hebben, dan kun je ook gebruik maken van http://www.testenvoortoegang.nl om op die manier een negatieve test te laten zien. Je moet je dan maximaal 24 uur van tevoren laten testen voor een geldig coronatoegangsbewijs. Op de website voer je de datum en tijd van het evenement in, en dan krijgt je de geschikte opties te zien. 
  • De reünie duurt tot 23:59 uur,
  • Wilt u nog aanmelden, doe dit dan bij pv.vierlingsbeek@gmail.com


Ps. Heb je nog leuke foto’s van die goeie ouwe tijd bij PLUS Verbeeten, en wil je die delen? Stuur deze dan naar pv.vierlingsbeek@gmail.com