Bèkse Kermis 2019 maar liefst 5 dagen!

De Bèkse kermis staat weer voor de deur! Van vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 augustus zal de kermis toegankelijk zijn voor het publiek. Ja dat lees je goed; de kermis duurt dit jaar één dag langer! De kermis openingstijden zijn vrijdag 18 uur, zaterdag 15 uur, zondag 14 uur, maandag 15 uur en dinsdag 15 uur. Op Zaterdag van 20 uur tot 21 uur zal er een happy hour zijn op de kermis.

 

De 15de Jubileum Editie van de Bèkse Kroegentocht belooft ook weer onvergetelijk te worden. Voor het eerst in de geschiedenis kun je nu zelfs al vooraf de gewenste shirt maten bestellen, ideaal toch! Heb je nog geen kaartjes? Wees er dan snel bij want op is op. Meer info en tickets via www.beksekroegentocht.nl.

 

Naast de Bèkse Kroegentocht en het kermis terrein van Van de Salm heeft de Bèkse horeca ook weer van alles in petto. Volg de informatie kanalen van de diverse horeca om te zien wat er allemaal te doen is.

 

De Werkgroep Bèkse Kermis gaat dit jaar geen extra activiteiten houden tijdens de kermis. Dit besluit is genomen in de laatste vergadering van deze werkgroep. Er wordt geen afscheid genomen zonder de winnaars van de ballonnen wedstrijd van afgelopen jaar nog even in het zonnetje te zetten met naam en foto;

 

1) Siem Verdijk

2) Noor Bardoel

 

Mochten er enthousiaste dorpsgenoten staan te popelen om een of meerdere dingen tijdens de kermis te organiseren dan zijn zij van harte welkom om dat te doen.

 

Een hele fijne kermis toegewenst!

Piet Verbeeten, Jaco Nabuurs, Monique Nabuurs, Astrid van Wanrooij, Tim Reefs