Bezoek Vivara tijdens Ons Plattelandsrondje

 

In het weekend van 21 en 22 mei a.s. organiseert Het Verrassende PlatteLand van Cuijk voor de 7e keer Ons Plattelands Rondje. Tijdens een rondje door het Land van Cuijk kunt u onderweg leuke activiteiten doen bij de 47 deelnemende plattelandsbedrijven. Ook Vivara Natuurbeschermingsproducten opent zaterdag en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur de deuren van de winkel, het bezoekerscentrum en de natuurtuin.

 

U kunt Ons Plattelandsrondje wandelen, fietsen of met de auto ondernemen. De acht plattelandsroutes zijn uitgestippeld op basis van fietsknooppunten, bewegwijzerd via genummerde wit-groene borden. Vivara maakt deel uit van De Lônse Acht, een route van 37,5 km tussen Sambeek en Vierlingsbeek.

 

Meer leven in uw tuin

In het Bezoekerscentrum van Vivara komt u dit weekend alles te weten over het diervriendelijk inrichten van uw tuin, kunt u kennismaken met de producten van Vivara en vertellen wij u graag meer over onze samenwerking met diverse natuurbeschermingsorganisaties. Ook kunt u wandelen in de natuurtuin van 2,5 hectare met onder andere een vleermuizengrot, dassenburcht en nesten voor grote vogels zoals uilen, ooievaars en eenden. Voor alle bezoekers is er een goodiebag met daarin een attentie en het magazine ‘Meer leven in uw tuin’ vol aanbiedingen, tips en inspiratie. Kinderen kunnen meedoen aan de tekenwedstrijd en maken daarmee kans op een leuk en leerzaam Vivara kidspakket. Gedurende beide dagen krijgt u bovendien 10% korting op uw bestelling.

 

Routemogelijkheden

Op www.onsplattelandsrondje.nl kunt u de routes, de fietskaart en alle overige informatie downloaden. De site is tevens geschikt voor smartphones, zodat bezoekers met hun smartphone kunnen fietsen of toeren door het Land van Cuijk en onderweg kunnen bekijken wat er te beleven is. Vivara is gelegen aan de Overloonseweg 11c in Vierlingsbeek.