Tweede editie 'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok' op zondag 12 mei


Ruiken jullie het ook, de lente? Nou wij, Esther Buunen en Marion Reefs wel. Wij zijn weer flink aan het opruimen  en weten dat velen van jullie dat ook doen, meestal stellen we ons de vraag: Wat doen we met al onze spullen? Tegenwoordig zijn de kringloopwinkels en carboot-sales enorm in trek en ook de garage-sales worden steeds populairder. We gunnen onze spullen graag een tweede leven, weggooien is toch zonde. Daarom hebben we besloten om voor de tweede keer een garage-sale te organiseren voor onze dorpen Vierlingsbeek en Groeningen.


HOE EN WANNEER:
We gaan dit doen op zondag 12 mei van 10 tot 14 uur. We gaan hier flinke promotie voor maken en doen dit nu al via facebook: http://www.facebook.com/beekruumtop/ en gaan hiervoor ook een evenement aanmaken op facebook. Nodig je vrienden zoveel mogelijk uit om dit te liken en deel onze berichten, zodat we een flink bereik hebben en er veel kopers naar onze dorpen komen die dag.


HOE DOE JE MEE?
Deelname kost € 5,- en deze komen geheel ten goede van de stichting Groevie, dus voor onze dorpen. Je doet dit via: http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl/verkoop-verhuur/beek-ruumt-op-en-gruuninge-ok/  je vult al de gevraagde gegevens in, betaald de €  5,- en je bent aangemeld. Wij krijgen dan je gegevens door van Groevie en we zullen via de mail t.z.t. jullie laten weten hoe de dag er verder uit komt te zien.
Heb je nog vragen stel ze dan via de mail: beekruumtop@gmail.com en we zullen dan contact met je opnemen.


EXTRA GOEDE DOEL:
We willen de deelnemers ook dit jaar weer verzoeken om minimaal één product toe te wijzen voor het goede doel. Basisschool de Laurentiushof wil graag een klimwand  voor de leerlingen. Wij vinden dit een geweldig doel om dit te koppelen aan de garagesale.

 

GUN JE OOK JE SPULLEN EEN TWEEDE LEVEN EN DOE JE MEE?


Wij hebben er zin in!
Esther en Marion