Gryphus presenteert: Concert: Memort Lane en Fenix + Workshop Bierbrouwen + Cabaret met Rob Scheepers + Ierse avond met Riverflow + Gryphus Formule 1 Pool

 

Zaterdag 2 maart > concert > MEMORY LANE + FENIX
Begin 2020 vinden zes mannen met liefde voor muziek elkaar in hun passie: het spelen van klassiekers uit de jaren 60, 70 en 80: Memory Lane is geboren. Wij herkennen onze dorpsgenoten Jaap Verbeeten, Sam Koppes en Bart Jansen. Samen met hun Nijmeegse vrienden Ender, Lars en Leon zorgen zij met meerstemmige zang, twee gitaren, mondharmonica, bas, toetsen en drums voor een rockende avond met een nostalgisch randje. Van Pink Floyd via Tom Petty naar The Beatles, van The Doors via Robert Palmer naar The Rolling Stones en van C.C.R. via Lynyrd Skynyrd naar Queen. Alles komt voorbij. Laat je meevoeren op deze trip down Memory Lane!

Fenix is de doorstart van Blue Or Green en Throw In The Towel, de bands rondom de Vierlingsbeekse muzikanten Martijn en Tim Vernooij en Freek Reijnders. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zestal en druk bezig eigen tracks te schrijven. Rock met soms een uitstapje naar de blues en hardrock. De eigen songs worden aangevuld met nummers van onder andere Muse, Foo Fighters en Rolling Stones.
zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 5,00 euro

zondag 10 maart > WORKSHOP BIERBROUWEN
Ook dit jaar verzorgt De Pruuverij weer een workshop bierbrouwen. Na het succes van 2022 willen wij je ook in 2024 wederom je eigen bier laten brouwen, deze keer een heerlijke tripel. Leer met je team alle stappen van het bierbrouwen. Vandaag wordt er gebrouwen, op 30 maart wordt er gebotteld en met Pinksteren mag de geest uit de fles.

Meld je aan voor deze workshop. Deelname kost 75 euro per team van maximaal vier personenen. Het tweede deel van deze workshop, het bottelen, vindt plaats op zaterdag 30 maart.
aanvang: 13.00 uur > inschrijfgeld: 75 euro per team > aanmelden: www.gryphus.nl

vrijdag 15 maart > cabaret > ROB SCHEEPERS > WEERLICHT (try-out)
We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob Scheepers. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd. Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.
zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 15,00 euro | <20 jaar: 12,00 euro > reserveren vanaf 23 februari, 10.00 uur: www.gryphus.nl > win gratis PLUS Verbeeten kaarten: hou de socials van Gryphus in de gaten!

zaterdag 23 maart > Ierse avond > ST. PATRICK’S EVE met live: RIVERFLOW
Een week na de Ierse nationale feestdag wordt Gryphus omgetoverd tot een heuse Irish pub. Waan U in het Temple Bar District in Dublin of waar dan ook op het groene beloofde eiland en vier het feest der feesten. Met een pint Guinness in de ene en een glas Kilkenny in de andere hand. En dit allemaal om de sterfdag van de heilige Paddy te herdenken. Rare jongens, die Ieren. Maar o zo gezellig! En het wordt alleen maar plezanter door de muziek van Riverflow. Lekkere Ierse feestfolk geïnspireerd door de MacGowans, Geldofs en Dylans van deze wereld. Het zestal speelt krakers van hun helden, andere traditionals en eigen werk. Aanstekelijk en opzwepend. Niet voor niet stonden de heren al meerdere malen in het voorprogramma van de Dubliners, The Whisky Priests en Rowwen Hèze. Gezelligheid gegarandeerd. En dan is het natuurlijk aan U om in de beste Ierse traditie uit volle borst mee te zingen. Slàinte!
zaal open: 20.30 uur > entree: 8,00 euro

GRYPHUS FORMULE 1 POOL
Johee, johoo! Binnenkort is het dan eindelijk zover: het Formule 1-seizoen 2024 gaat van start!
Dan mogen alle coureurs hun bolides weer uit hun stal rijden om hun kunstjes te vertonen. Welk team heeft dit jaar z’n zaakjes het best voor elkaar? Kunnen Red Bull en onze Max hun wereldtitels opnieuw prolongeren? Of maakt Checo zijn grote praatjes eindelijk een keer waar? Is Ferrari in staat om dit jaar minder steekjes te laten vallen en zodoende een geduchte tegenstander te vormen? Of kan het team van Toto Wolff zich weer eens mengen in de titelstrijd? Of zal Lewis met zijn hoofd al te veel bij Ferrari zijn? Of kan McLaren de enorme opmars in 2023 doorzetten en zodoende een bedreiging vormen voor Red Bull?

Veel vragen, weinig antwoorden. Denk jij de antwoorden te hebben op deze vragen, doe dan zeker mee met onze prestigieuze Gryphus Formule 1 Pool. Aanmelden of info aanvragen kan bij onze bookie van dienst André R. (drezen@ziggo.nl / 06-16716291).

Let op: de uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 1 maart 2024.

Ook in het aanstaande seizoen 2024 zullen alle GP races (onder voorbehoud) uitgezonden worden op levensgroot beeldscherm in Gryphus (4x3m). Geniet samen met andere Formule 1-fans van alle inhaalacties, crashes, schuivers, spins, salto’s, donuts en al wat die mannen nog meer met hun bolide kunnen. En als je meedoet met onze pool wordt al dit plezier nog eens verveelvoudigd.

Eerste afspraak: zaterdag 2 maart, 16.00 uur: GP BAHREIN.

 

-----
Gryphus?
Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl