Bèkse Kroegentocht

 

Bèkse Kroegentocht 2018,  je kunt er nog bij zijn...

 

Maar dan zul je toch ontzettend snel een kaartje moeten scoren via www.beksekroegentocht.nl, want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Anders dan voorgaande jaren dient het kaartje direct online betaald te worden. Hierdoor zal het shirts ophalen, op vrijdag 10-08 bij Herberg Thijssen, een stuk sneller gaan dan voorheen. De kleur van het tricot zal, zoals de traditie is, nog even geheim blijven...

 

Als afsluitende act is er samen met Herberg Thijssen gelukt om de 11 leden tellende feestband Knallermann te strikken. De organisatie is druk bezig om nog meer verrassingen uit de hoge hoed te toveren.

 

Wil jij met je vriendengroep in stijl in een Limo naar de Bèkse Kroegentocht? Dat kan! Via de Facebook pagina van Bèkse Kroegentocht is een Like & Share actie opgezet waarbij je met je vriendengroep (8 personen) in stijl opgehaald door Exclusive Drive Limousine Service en een heerlijk verzorgde lunch en meer krijgt. Heb je dit niet gewonnen? Dan kun je nog met in totaal 8 personen kans maken op een ritje in de limo vanuit Concordia/De Wildeman naar Gryphus. Dat wil je toch niet missen?

 

De muziekwagen is weer terug van weggeweest, daarmee wordt de kroegentocht weer echt een tocht zoals enkele jaren geleden. De kroegentocht zal weer starten bij ’T Genot met het leggen van een goede bodem voor slechts 5 Euro voor een stevig ontbijt/lunch. Vervolgens zal de tocht zich voorzetten naar de eerste kroeg Concordia/De Wildeman met daarna Gryphus, De Wildeman, Conordia en Herberg Thijssen.

 

Bij de eerste kroeg ontvangen de deelnemers een overlevingspakket met daarin; één consumptiemunt voor bij iedere kroeg, eetbon voor bij Gryphus, eetbon vis/hamburger op de kermis, een botsauto rit en ritje in de rups. Bij iedere kroeg wordt iedereen voorzien van een te gekke gadget.

 

Volg ons via Facebook en via http://www.beksekroegentocht.nl voor de allerlaatste informatie!