Ontsnapte tbs'er opgepakt na tip

 

Omdat velen inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen (en omstreken) een sms bericht van Burgetnet hebben ontvangen op donderdagavond jl. plaatsen wij het nieuwsbericht van Peel en Maas Venray. Doorgaans plaatsen wij alleen artikelen waar Vierlingsbeek en/of Groeningen in genoemd worden. In deze situatie vinden wij dat het artikel geplaatst moet worden. Meer info leest u in de dagbladen van Peel en Maas Venray.

 

Bron: Peel en Maas Venray

Datum: 20-2-2015

 

De tbs’er die donderdag rond 17.30 uur ontsnapte in Geijsteren, is vrijdagochtend rond 8.00 uur weer opgepakt. De politie vond hem na een melding van een burger. Dat melden burgemeester Hans Gilissen, de Venrayse politie en ook tbs-kliniek de Rooyse Wissel op Twitter. De man is teruggebracht naar de kliniek in Oostrum.

 

De 52-jarige man ging er donderdag vandoor, op een paar kilometer afstand van de kliniek. Tijdens een wandeling in Geijsteren wist hij te ontsnappen aan zijn begeleider. De politie zocht donderdagavond vergeefs in de omgeving. Daarbij werden ook een helikopter en politiehonden ingezet. Politie en justitie waarschuwden mensen om de man niet te benaderen.