De Schintaler, Golden Earring en Beethoven komen naar Vierlingsbeek Open Air 2017

 

Vierlingsbeek Open Air wordt een tweedaags evenement .

Afgelopen vrijdag hebben wij de bevestiging gekregen van het management van De Schintaler dat zij op vrijdag 8 september naar Vierlingsbeek komen. Hiermee gaat er weer een wens van ons als organisatie in vervulling.

 

De Schintaler is een begrip in Limburg en in de jaren ’90 zeer populair. Nummers als ‘Welkom in Limbug’, ‘Limburgse Meid’, ‘Veer hobbe zin drin’waren o.a. grote hits van deze band. Nu nog klinken met grote regelmaat de Schintalerklanken door de speakers van de radiostations. Een paar jaar na hun afscheid zullen de Schintaler weer terugkeren op de podia in de regio Limburg. De comeback welke de groep maakt zal zijn in de originele bezetting van begin jaren ’90. In de volksmond noemde men dit de “polka-bezetting”.

 

Vierlingsbeek Open Air keert niet alleen terug met twee grote hoofdacts maar keer ook terug naar het plein in het dorp. De vorige editie werd, vanwege de datum later in het jaar, gekozen voor een grote feesttent en daardoor moest er uitgeweken worden naar Sportpark Soetendaal. De 2017 editie keert zoals de naam luidt terug in de open air en terug naar het Vrijthof plein.

 

Dus op vrijdag 8 september komen de Schintaler naar Vierlingsbeek Open Air, de avond zal om 20.00 uur beginnen.

 

En op zaterdag 9 september komt naast hoofdact De Golden Earring ook nog de lokale Jackson’s Cage en Slagwerkgroep Vortum-Mullem een optreden verzorgen . En als laatste naam kunnen we ook nog Beethoven toevoegen aan de line-up .Deze line-up voor zaterdag is ook nog niet compleet. Op termijn zullen hier één of meerdere artiesten/bands van landelijke bekendheid aan toegevoegd worden om zo weer een volwaardig programma neer te zetten voor de 2017 editie.

 

De kaartverkoop voor beide evenementen zal van start gaan op woensdag 1 februari 2017. Naast de reguliere verkoop zijn er ook Young & Happy tickets te koop. Deze tickets zijn speciaal voor iedereen die op 8 en 9 september 2017 jonger is dan 18 jaar. Met het tonen van het toegangsbewijs en identiteitskaart krijgen zij korting op de reguliere entreeprijs  en er komt  een speciale ingang voor hun tot het evenement.

 

Voor de allerlaatste informatie met betrekking tot tickets, line-up en overige festival informatie kunt u vinden op onze website http://www.vierlingsbeekopenair.nl/  en ook op de Facebook pagina van Vierlingsbeek Open Air.