Herberg Thijssen presenteert divers programma, voor ieder wat wils!

 

Herberg Thijssen presenteert divers programma, voor ieder wat wils!

Middels dit bericht willen wij u graag kenbaar maken welke activiteiten er tot aan het einde van dit jaar plaatsvinden in ‘Dé gezelligste huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken’.

 

Terugblik Vierlingsbeek Open Air

Het festival seizoen is ook in Vierlingsbeek en omstreken afgesloten, dat met de 2de editie van Vierlingsbeek Open Air met als hoofdacts Guus Meeuwis en BZB. Deze editie werd er uitgeweken naar de feesttent op Sportpark Soetendaal waarbij een kleine 3.000 bezoekers aanwezig waren. Voordat we toewerken naar de editie van volgend jaar op het Vrijthof vertellen wij u graag meer over ons programma van dit jaar:

 

Accordeonfestival

Op zondagmiddag 30 oktober vindt er bij ons in de Herberg weer het jaarlijkse accordeonfestival plaats. ’s Middags vanaf 12.00 uur klinken de eerste noten door de zaal en het café. Het accordeonfestival is een middag genieten van deze sfeer volle muziek, daar waar mogelijk kan er ook gedanst en/of worden meegezongen op de mooiste meezing ballades die zullen worden gespeeld deze middag. Heeft u zelf een accordeon en wilt u een of meerdere nummers ten gehore brengen deze middag. Breng dan uw accordeon mee en laat het aanwezig publiek verrassen. U bent zondag 30 oktober vanaf 12.00 uur van harte welkom bij Herberg Thijssen, aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek. Entree is gratis en deze middag zal tot 18.00 uur duren.

 

BPM’s

Op vrijdag 4 november a.s. zal er voor de tweede maal het BPM’s dj contest plaats vinden bij Herberg Thijssen. BPM is bedoeld voor ‘jong’ aanstormend talent uit onze regio welke het draaien van muziek leuk vinden en graag dit ten gehore willen brengen op een podium. Herberg Thijssen biedt hen dit podium, de muziekstijlen kunnen zeer ruim zijn van dance, hardstyle, tot hardcore aan toe. De Dj’s deze avond zijn; Rob Gerrits, Niek Aarts, Maikel Lichteveld en Joe Richtering. BPM’s is gratis toegankelijk en vindt plaats op vrijdag 4 november aanvang 21.00 uur, bij Herberg Thijssen aan de spoorstraat 5 te Vierlingsbeek.

 

Live: Jackson’s Cage & Blues Train

Op Vrijdag 18 november 21.00uur betreed Jackson’s Cage het podium van Herberg Thijssen. Rauwe psychedelische rock, zo omschrijven de mannen van Jackson's Cage hun muziek. Snerpende gitaren, strakke drums, geraffineerd orgelwerk en pittige zangpartijen maken de muziek van Jackson's Cage tot een waar genot voor het oor. Ooit begonnen als gelegenheidsbandje dat nu is uitgegroeid tot een serieuze zaak. Bart, Bram, Luuk, Sam en Jaap staan garant voor een fijne show! Blues Train: Karakter van de band zijn passie, enthousiasme en altijd op zoek naar de “blues train”. Vette blues uit de Peel zoals blues bedoeld is. Deze unieke mix van bluesmuzikanten staat garant voor een avondje swingen.

 

Sinterklaas Postkantoor

Vanaf zaterdag 12 november t/m 4 december, staat bij Herberg Thijssen een heus Sinterklaas Postkantoor . Hier kunnen de kinderen hun verlanglijstjes, tekeningen, verhalen en gedichten afgeven aan de Postpiet en mocht deze slapen dan kunnen ze in de grote brievenbus worden geworpen. De postpiet zal er dan persoonlijk voor zorgen dat alles wat er in de brievenbus komt afgegeven wordt bij Sinterklaas. Op gezette tijden zal de Postpiet de brieven persoonlijk aannemen. De openingstijden van het Sinterklaas Poskantoor vindt u terug op onze internet site www.herbergthijssen.nl. Als het Sinterklaas Postkantoor open is krijgen de kinderen een leuke attentie.

 

Grootte Sinterklaasfeest

Pakjesboot 13 is weer aangemeerd. Sinterklaas en zijn hele horde Zwarten Pieten pakken weer cadeautjes in en bakken weer veel lekkers. De Goed Heilig Man heeft het heel druk maar de Sint heeft Herberg Thijssen ook opgenomen in zijn schema. Sint heeft last van een Boot-leg en zijn Pieten zijn wel een beetje haastig. Ze hebben weinig tijd om te rusten. Op zondag 20 november wordt hij verwacht tijdens de voorstelling “Geluk bij een Ongeluk” van Kinder Muziek Tejater Speelgoetd. Vanaf 13.30 uur is ieder welkom en gaan we tekeningen en slingers maken om zo de Sint een warm welkom te geven. Om 14.00 beginnen we met muziek en gaan we veel liedjes zingen.

 

Busreis naar kerstmarkt Essen

Herberg Thijssen en Van Dijk touringcars hebben speciaal voor u een mooie kerstreis georganiseerd op zaterdag 10 december. Voor de mooie prijs van € 29,50 per persoon. Het Programma bestaat uit:

9.30 uur ontvangst met Koffie/thee met huisgemaakte appeltaart.

10.30 uur Vertrek per luxe touringcar naar de Kerstmarkt in Essen.

12.00 uur Aankomst in Essen, alwaar u naar eigen invulling de kerstmarkt kunt bezoeken.

16.30 uur Vertrek vanuit Essen.

18.00 uur Terug bij Herberg Thijssen, alwaar een heerlijk 3 gangen winters buffet voor u klaar staat. Bestaande uit een heerlijk voor- hoofd en nagerecht.

19.30 uur Sluiting van een heerlijk dag.

Let op: Reserveren is noodzakelijk voor deze Kerstmarkt reis, dit kan uitsluitend via onze website. Wees zeker van een plaats en reserveer tijdig.

 

Om alvast in uw agenda te zetten

11-12 Marinka Oberkrainer Ensemble

31-12 Knotsgekke Oud&Nieuw party met DJ

Meer informatie over deze evenementen in de agenda van de dorpswebsite en via onze Facebook pagina van Herberg Thijssen en www.herbergthijssen.nl.

 

Zoals u kunt lezen is er tot aan het einde van 2016 een heel gevarieerd programma bij Herberg Thijssen. We zien u graag tijdens een of meerdere van deze bijzondere evenementen in ‘Dé gezelligste huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken’.