Ode aan U2 in de regio

LikeU2, met in zijn gelederen Ger Joosten uit Vierlingsbeek,  is binnenkort in de regio te zien.

 

De populaire tributeband staat op zaterdag 26 oktober op de planken tijdens het jaren ’80 muziekspektakel Rock at Riche, samen met tributebands van Simple Minds en Bon Jovi, en op zaterdag 28 december komt de viermansformatie in het kader van de Legends Live Tribute Tour naar recreatiecentrum Den  Asseldonk in Nieuw-Bergen.

 

De muziek van U2 is de inspiratiebron voor de vier muzikanten van Like2, de band die al jaren tijdens allerlei festivals en concerten in binnen- en buitenland en tijdens hun theatertour een eerbetoon brengt aan de legendarische band U2. Ze hebben alle vier een grote passie voor U2, zowel voor de muziek als de artiesten.  LikeU2 bestaat uit oprichter en gitarist Leon Claessens uit Roermond, zanger Hans Reinders uit Weert, bassist Emiel Joosten uit Stramproy en drummer Ger Joosten.

 

LikeU2 is momenteel dé te boeken U2-tributeformatie van Nederland. Haar naam prijkte niet voor niets op posters van onder andere Bospop, Raadpop, het Grote U2 Muziekfeest en een met 5000 man uitverkocht Tributeland. Samen met Europa’s beste Queen Tribute band The Vipers, en het Britse AC/DC UK maakte LikeU2 onlangs tevens een clubtour langs de Nederlandse A-podia.  LikeU2 staat erom bekend zichzelf niet als U2 voor te doen, maar als een band die live het originele geluid en gevoel van de echte U2 tot leven brengt.

 

LikeU2 brengt ook tijdens hun optredens in Boxmeer en Nieuw-Bergen een ode aan hun muzikale Ierse helden.  Alle grote hits uit ruim 30 jaar U2 komen tijdens hun optredens voorbij, afgewisseld door enkele onbekendere muzikale pareltjes van de band.  “We kijken ernaar uit en hopen veel U2-fans in Riche en Den Asseldonk te mogen begroeten”, zegt Ger Joosten. “Iedereen die het U2-gevoel een keer wil meemaken, nodigen we van harte uit voor een van onze optredens in de regio. Een ding is zeker: we gaan onze bezoekers ook deze keer weer meenemen op een onvergetelijke muzikale reis met U2.”

 

Kaarten voor Rock at Riche zijn te verkrijgen via www.riche.nl/events. Tickets voor Like U2 Legends Live in Den Asseldonk zijn te verkrijgen via de website www.legendslive.nl.

 

Persfoto LikeU2.