Benefietconcert Rockin' in the free world op 3 april bij Gryphus

Zondag 3 april > benefietconcert > ROCKIN’ IN THE FREE WORLD: BENEFIETOPTREDEN VOOR EEN FAMILIE UIT OEKRAÏNE met: BLUE OR GREEN + HARRIE EN DE REST + AFTERDARK

De leden van de bluesrockband Afterdark, waaronder de uit Vierlingsbeek afkomstige Marc Vernnooij, organiseren dit benefietconcert speciaal voor hun bassist en vriend Frank Boom.

Frank Boom uit Venray maakt de oorlog in Oekraïne van heel dichtbij mee. Hij is al ruim 20 jaar getrouwd met een Oekraïense en heeft veel familie en vrienden in Oekraïne. De verhalen, voor zover die nog binnen kunnen komen, zijn onvoorstelbaar. Twee kinderen van een vermoorde vriendin komen hopelijk naar Venray. Daarnaast zijn de zus, een nichtje en twee vriendinnen van Franks vrouw onderweg naar Venray om bij Frank thuis opgevangen te worden. Die hebben alles daar achter zich gelaten, niemand weet wat er nog staat, mochten ze ooit terug kunnen gaan. Daarom wil de organisatie van dit benefietconcert helpen Frank en zijn naasten bij te staan door hun (voor hen hopelijk tijdelijke) komst naar Nederland financieel te ondersteunen.

Tijdens Rockin’ In The Free World treden drie bands op: Blue Or Green, Harrie En De Rest en AfterDark. Blue Or Green is een jongerenband uit Vierlingsbeek die al een paar jaar optreedt en sinds een paar maanden ook druk is met eigen repertoire. De muziekstijl zou je indierock kunnen noemen. De band bestaat uit Freek (zang en gitaar), Tim (drums), Martijn (sax) en Milan (sologitaar). Zie ook Instagram @blue_or_green_official.

Harrie En De Rest is een bluesband uit Venray en omgeving met jarenlange ervaring. En met de vetste mondharmonica uit de regio. Nummers van onder meer Little Walter en Lester Butler en zijn Red Devils passeren tijdens hun optredens de revue. De band speelt in de oorspronkelijke bezetting met Harrie (zang en mondharmonica), Mart (gitaar), Peter (bas) en Jos (drums).

AfterDark uit Venray is een blues rock coverband. Met een paar eigen nummers en een paar eigen interpretaties van bestaande klassiekers. Naast Frank B. op de bas zingt Frank N., drumt Stefan en spelen Peter en Marc gitaar. Zie ook afterdarkrockmusic.wixsite.com/rock.

KEEP ON ROCKIN' IN THE FREE WORLD!

zaal open: 14.00 uur > aanvang: 14.30 uur > entree: (minimaal) 5,00 euro

---

Gryphus
Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl