Programma bij Gryphus in oktober & november

Vrijdag 3 november > open podium > Talententuim: Merel Klaassen + De Naakte Waarheid + Eastrm

 

Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. De zesde aflering inmiddels met deze keer in de hoofdrollen: Merel Klaassen, De Naakte Waarheid en EASTRM.

Merel Klaassen zingt de hele dag. Al haar hele leven. En Merel staat graag op het podium. Bij de schoolmusical, bij de jeugdpronkzitting, bij ZE-Light en vanavond in haar eentje. Gewapend met piano en gitaar geeft Merel een eigen draai aan bestaande popliedjes.

De Naakte Waarheid maakt kleinkunst. Dat wil zeggen luisterliederen en theaterstukken met een cabareteske insteek. Het trio uit Nijmegen leeft in een wereld waar imperfectionisme de maatstaf is.

EASTRM is een zeskoppige overband uit Venray en Ostrum, ehh… EASTRM. Het repertoire bestaat funk en rock covers van acts als John Mayer, Wild Cherry, Red Hot Chili Peppers, The Black Keys en Lenny Kravitz. Zonder twijfel wordt dit een prachtavond vol bijzondere talenten.

 

> zaal open: 20.30 uur

> aanvang: 21.00 uur

> entree: gratis

 

Vrijdag 24 november > cabaret > Youssef El Mousaoui > Helemaan alleen

 

Succesvolle Vlaamse komiek die zijn rampzalige levensverhaal koppelt aan humor. Een vermakelijke onemanshow. Persoonlijk en oprecht.

Hier is hij dan eindelijk. De onemanshow Helemaal Alleen van cabaretier Youssef El Mousaoui. Youssef timmert al enige jaren aan de comedyweg in België. Nu is hij klaar om Nederland te bestormen. Oorspronkelijk zou zijn, inmiddels vierde, programma gaan over alles wat er misgaat in deze wereld. Plots gebeurde het onverwachte. De zeer succesvolle komiek met het perfecte huwelijk en het wondermooie kind kwam terecht in een wereld van miserie en crisis. Alles wat kon mislopen, liep mis. Een inbraak, een echtscheiding, een faillissement. Hij bleef alleen achter met een stoel in een leeg appartement. ..

Voor dit programma herwerkte Youssef de meest droevige momenten in zijn leven tot een supergrappige en amusante voorstelling. Over depressie, eenzaamheid en burn-out. Een eerlijk verhaal waar gelukkig ook ruimte is voor een harde lach!

 

> zaal open: 20.30 uur

> aanvang: 21.00 uur

> entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro

> reserveren: 0478.631802/630508 of www.gryphus.nl

> win gratis entreekaarten bij PLUS Verbeeten

 

Gryphus Formule 1 Café

Het is najaar en de Formule 1 blijft leuk! Zeker nu Max de kolder weer in de kop heeft. En dan is er natuurlijk nog het onderonsje Hamilton vs. Vettel. Nog genoeg te beleven dus en dat kan want ook de laatste Grand Prix races van dit seizoen zullen op een grootbeeldscherm worden vertoond. Wij gaan er weer eens goed voor zitten.. En U?

  • zondag 22 oktober: GP AMERIKA (race start om 21:00 uur)
  • zondag 29 oktober: GP MEXICO (race start om 21:00 uur)
  • zondag 12 november: GP BRAZILIE (race start om 17:00 uur)
  • zondag 26 november: GP ABU DHABI (race start om 14:00 uur)

> entree: gratis 

 

In petto

  • vrijdag 17 november > quiz > Bèkse Pubquiz

Gryphus? Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl