Prinsenbal De Keieschieters met Frank Schrijen

 

Wie wordt de opvolger van prins Tonnie II? Op die prangende vraag wordt zaterdagavond 12 november een antwoord gegeven tijdens het prinsenbal  van carnavalsvereniging De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen in zalencentrum Concordia.

 

Prins Tonnie II (Ebben) neemt tijdens dit bal afscheid, samen met zijn prinses Maike en adjudant Vincent (Vervoort). Even later wordt bekendgemaakt wie de 62ste heerser over het rijk van  De Keieschieters is en wie hem vergezelt tijdens de komende carnavalsdagen in de twee dorpen. Wordt het iemand uit Vierlingsbeek, of toch weer iemand uit Groeningen?

De nieuwe prins wordt om 21.11 uur gepresenteerd. Het tijdstip is door de commissie Prinsenbal met twee uur vervroegd om iedereen de gelegenheid te geven op tijd kennis te maken met de nieuwe prins, en samen met hem en zijn gevolg langer een feestje te bouwen.  Vanaf 20.30 uur staat entertainer Frank Schrijen uit Boxmeer op de planken om de bezoekers in de zaal naar het uitkomen van de prins toe te praten en alvast op te warmen voor een nieuw carnavalsseizoen. Na de presentatie van de nieuwe prins barst het bal los met livemuziek.