Enquête PARTICULIER HUREN Vierlingsbeek Groeningen

 

Donderdag 8 september j.l. hebben we met een 40tal inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen bij elkaar gezeten en gesproken over de mogelijkheden tot het lokaal realiseren van huurwoningen die buiten de sociale woningbouw zullen vallen.

Woningbouwverenigingen, zoals Stichting Wonen Vierlingsbeek, mogen zich, vanuit hun positie, alleen richten op sociale woningbouw.

Het ziet er naar uit /de verwachting is, dat er ook hier acute en sluimerende behoeftes zijn aan huurwoningen  /appartementen. Immers deze zijn / worden door projectontwikkelaars in andere plaatsen (o.a. Overloon) succesvol gerealiseerd.

Vooralsnog hebben we in Vierlingsbeek geen ontwikkelaar die interesse heeft. Die interesse kan wel komen als we in beeld hebben welke behoefte er daadwerkelijk is.

Op de avond is afgesproken dat we via e-mail  de behoefte willen peilen.

Afgesproken is om naar alle aanwezigen / beschikbare e-mailadressen een enquête te sturen om zo de huur-behoefte in beeld te krijgen.

Ook willen we natuurlijk ook onze site gebruiken.

 

Verzoek enquête online in te vullen, op de volgende link

http://nl.surveymonkey.com/r/V9XJ8FX

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en zullen u uiteraard op de hoogte houden van de uitkomsten en ontwikkelingen hieromtrent.

 

Graag per omgaand, doch uiterlijk vóór 8 oktober, reageren

 

Groetjes,

Namens Commissie particulier huren Vierlingsbeek – Groeningen

Sjaak Verstegen