Laatste informatie rondom Grande Finale Symphonica in Sporto en Rowwen Hèze

 

De kaartverkoop voor de spetterende afsluiting met Rowwen Héze verloopt boven verwachting. Helaas is de kortingsactie afgelopen, maar niet getreurd want u kunt nog steeds kaarten bestellen via Ticketpoint.nl voor €22,50 exclusief fee. Op de dag zelf kunt u kaarten kopen voor €25,00 aan de dagkassa die is gevestigd aan de bar  bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek.

 

Bereikbaarheid van evenement.

 • Door de grote van het evenement en de te verwachte bezoekersaantalen begint de opbouw van het evenement op Vrijdagmorgen 3 juli om 8.00 uur. Houd u hier rekening mee, want in de opbouwfase kan dit leiden tot enige verkeershinder op en rondom het Vrijthof.
 • Wij als organisatie houden zoveel mogelijk rekening  met u maar houd u  ook rekening met ons en de veiligheid van onze medewerkers.
 • Het centrum van Vierlingsbeek is op zondag 5 juli vanaf ’s morgens 8.00 uur afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van Herberg Thijssen en  ter hoogte van de kerk. Ook de doorgang tussen de kerk en Herberg Thijssen is afgesloten. Deze afsluiting zal duren tot maandagmorgen 6 juli 8.00 uur.
 • Komt u uit Vierlingsbeek of directe omgeving dan is ons advies om te voet of met de fiets te komen naar het evenement.
 • Fietsen kunt u plaatsen op het parkeerterrein tussen de kerk en de basisschool.
 • Voor auto’s is er een omleidingsroute aangegeven en er zijn parkeerplaatsen gecreëerd nabij Autobedrijf Kusters en de begraafplaats. Zijn deze plaatsen vol dan is er helaas alleen nog de mogelijkheid om te parkeren bij het treinstation van Vierlingsbeek.
 • Voor actuele informatie volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plaatsen.
 • Komt u met taxi of touringcar? Volg dan de kiss & ride route, u  kunt dan nabij de kerk uitstappen.
 • Het pondveer tussen Vierlingsbeek en Bergen heeft na afloop van het evenement extra afvaarten, waarvan de laatste afvaart om 0.30 uur is.
 • De supermarkt Plus Verbeeten is gewoon bereikbaar, echter dient u rekening te houden met beperktere parkeergelegenheden. Op zondag is de Plus supermarkt alleen bereikbaar via de Burggraaf. De Schepenbank is normaal geopend.
 • Op zondag 5 juli na 18.00 uur is de pinautomaat van de Rabobank niet meer bereikbaar, dit zal duren tot en met maandag 6 juli 1.00 uur.

 

Tijdsschema van Grande Finale Symphonica en Rowwen Hèze:

De Grande Finale van het project Symphonica in Sporto, waarmee Vierlingsbeek en Groeningen in 2014 de Brabantse Dorpenderby wonnen, zal beginnen rond 12.00 uur. Deze activiteiten zullen duren tot en met 17.00 uur. Er zijn een aantal hoogwaardigheidsbekleders en de organisatie van de Dorpenderby aanwezig. De organisatie van Symphonica in Sporto en wellicht ook enkele uit de organisatie van de Dorpenderby zullen aanwezig zijn bij het concert van Rowwen Hèze. Ook komen er twee wethouders van de Gemeente Boxmeer (Willy Hendriks en Jeu Verstraaten). Ook zal de regionale pers waaronder Omroep Brabant aanwezig zijn bij deze dagactiviteit. Na de Grande Finale activiteiten, waarbij de kerktoren ook geopend is voor bezoekend publiek, zal New Generation om 18.00 uur beginnen met het voorprogramma. New Generation is een jonge fanatieke band uit Vierlingsbeek. Daarna zal het spetterende optreden, met 6 extra muzikanten dan normaal gesproken, van Rowwen Hèze starten.

 

Tot slot

Laten we er met zijn allen fantastische mooie dag van maken, waarin het project van Symphonica in Sporto waardig wordt afgesloten. We maken er een groots feest van en we zullen wederom laten zien waar wij als Vierlingsbeek trots op en kunnen en mogen zijn. Laat daarmee iedereen horen zien en voelen waar Vierlingsbeek en Groeningen goed in zijn. Samen met maken we het onvergetelijk!

 

Met Vriendelijke Groeten.

De organisatie:

Symhonica in Sporto en Herberg Thijssen.