Programma-overzicht Gryphus

 

zondag 25 november > F1 > GP van Abu Dhabi

Bekijk de wedstrijd op groot beeldscherm!

De F1 race van Abu Dhabi start in Nederlandse tijd om 14:10 uur.

> zaal geopend van 14.00 - 18.00 uur.

> toegang: gratis

 

vrijdag 30 november > vinylavond > OP LOSSE GROEVEN

met dj’s Coen & Jasper Moeskops + dj Jack Vervoort + dj’s René & Wiel Franssen

Vinyl is weer helemaal terug van nooit weggeweest. Alle reden om de pick-up weer van zolder te halen en een paar liefhebbers uit te nodigen om thuis in de platenkast te gaan snuffelen. Coen en Jasper Moeskops, Jack Vervoort en René en Wiel Franssen hebben die uitdaging aangenomen en allemaal een kist vol zwart goud meegenomen. Het resultaat is een ratjetoe aan muziek: 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, zero’s, ten’s, rock ‘n’ roll, blues, hardrock, classic rock, punk, new wave, hiphop, reggae… Van Led Zeppelin tot Ultravox, van Pink Floyd tot Doe Maar, van Nirvana tot Prince, van Rush tot Muddy Waters, van Deep Purple tot U2, van Bob Dylan tot Beastie Boys en van Pearl Jam tot James Last.En weer terug natuurlijk. Zonder twijfel wordt dit een heerlijk feest der herkenning. Vanaf half negen gaat de naald in de groef!

> aanvang: 20.30 uur

> entree: gratis

 

vrijdag 14 december > cabaret > Marlon Kicken | In de lift

> zaal open: 20.30 uur | aanvang: 21.00 uur

> entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro

> reserveren vanaf 23/11 via www.gryphus.nl of 0478.631802/630508

 

zaterdag 22 december > Concert > Beukfeest

Meer informatie volgt.

 

woensdag 26 december > wandelclub > KERSTWANDELING

Na anderhalve dag van eten, drinken en uitbuiken is het de hoogste tijd voor een frisse neus. Een frisse neus van zo’n twee uur welteverstaan. Met het traditionele bordje erwtensoep na afloop in gedachten, moet dit voor ieder van U een peulenschil zijn.

> inschrijven: 14.00 uur

> inschrijfgeld: 3,00 euro

 

woensdag 26 december > bj baartmans kerstconcert #26 > THE SPECE AGE TRAVELLERS + GASTEN

> aanvang: 17.00 uur

> entree: gratis

 

donderdag 27 december > talkshow > UUT UT KÕPKE VAN JEU

Het is Derde Kerstdag en dus weer tijd voor een nieuwe aflevering van UUT UT KÕPKE VAN JEU, een bijdetijdse talkshow vol actualiteit en amusement voor en door Vierlingsbeek en Groeningen. Het leven van alledag belichaamd door diverse gasten. Gesprekken over politiek, sport, werk, cultuur, hobby’s en andere dingen die U of Uw dorpsgenoten bezig houden.

 

Momenteel legt de redactie de laatste hand aan het programma waarvan de meest actuele versie te vinden zal zijn op www.gryphus.nl.

> zaal open: 19.30 uur

> aanvang: 20.30 uur

> entree: gratis

 

vrijdag 4 januari > quiz > WITTE GEI’T?

De donkere dagen rond Kerst zijn bij uitstek geschikt om eens een avond lekker lang te quizzen. Na het succes van de voorgaande negen edities is het vanavond dus tijd voor Witte Gei't? nummertje tien. Een quiz voor teams want twee weten immers meer dan één, en drie nóg veel meer. De vragen zijn pittig, de onderwerpen zeer uiteenlopend. Laat maar werken die grijze massa, laat het maar kraken daarboven. Hersengymnastiek voor gevorderden. Heerlijk!

Doe mee met dit grootse kennisspel en meld U met Uw team (maximaal acht personen) vanaf 1 december aan via www.gryphus.nl. Eenlingen kunnen zich aansluiten bij een willekeurig team. Maar U kunt het natuurlijk ook allemaal beter staan te weten aan de zijlijn.

> zaal open: 20.00 uur

> aanvang: 20.30 uur

> entree: gratis

 

zaterdag 12 januari > darts > THE GRYPHUS OPEN

Geef U vanaf 1 december tot uiterlijk 11 januari op voor dit gezellige dartstoernooi voor iedereen. Deelname aan The Gryphus Open kost 5,00 euro en opgave is mogelijk via 06.29261253 of www.gryphus.nl.

> aanvang: 19.00 uur

> entree: gratis > aanmelden: www.gryphus.nl

 

 

Gryphus | Grotestraat 18A | 5821 AE Vierlingsbeek | info@gryphus.nl | 0478-632053