Plus Verbeeten gaat voor meer zon

Vierlingsbeek - Overloon,  16 november 2015

 

Onder deze positieve kop geeft PLUS Verbeeten aan dat zij het jaar 2016 ingaan met gebruikmaking van zonnepanelen op de daken van  beide supermarkten in Vierlingsbeek en Overloon. Eind dit jaar nog zullen namelijk de platte daken van beide winkels voorzien worden van hoogwaardige zonnepanelen. De zonnepanelen worden geleverd en geïnstalleerd door het bedrijf New Energy Systems uit Schimmert in nauwe samenwerking met Elektro Technisch Buro Nabuurs BV te Boxmeer. New Energy Systems is een gerenommeerd bedrijf wat al 8 jaar actief is in deze tak van sport. Daarbij zijn zij  gecertificeerd met het Zonnekeur Keurmerk. Dit is een behoorlijk zwaar keurmerk wat maar ± 40 bedrijven in Nederland mogen voeren.  Elektro Technisch Buro Nabuurs BV is een innovatieve installateur in de E-installatie branche en doet alle projecten m.b.t. zonnepanelen met New Energy Systems.  Tevens is er met betrokken woonverhuurpartijen zijnde Wonen Vierlingsbeek en Van der Kroon Huren Overloon positief meegedacht en gewerkt om een en ander mogelijk te maken.

In totaal komen er 252 en 162 zonnepanelen op de respectievelijke supermarkten PLUS Vierlingsbeek en PLUS Overloon te liggen, die uiteindelijk per jaar minimaal 70.000 kWh en  50.000 kWh zullen gaan leveren. En hier sluit de kop van dit nieuwsartikel de spijker op de kop, want PLUS ziet vandaar graag NOG meer zon tegemoet.

 

PLUS Verbeeten is een SSK supermarkt:

Het plaatsen van zonnepanelen past geheel in het pallet van investeringen en werkwijzen die PLUS Verbeeten voor ogen staat. Juist hierdoor zijn de PLUS winkels te Vierlingsbeek en Overloon gecertificeerd met het zogenaamde SSK keurmerk – Super Supermarkt Keurmerk.

Een van de speerpunten om het SSK keurmerk te mogen voeren is door middel van daadkrachtige bijdrages aan duurzaamheid, milieu en omgeving. Daarnaast blijft PLUS zich inspannen en onderscheiden op gebied van maatschappelijke betrokkenheid, een uitgebreid Fairtrade en biologisch assortiment en waar mogelijk directe samenwerking met lokale producenten/leveranciers van verse producten. PLUS is groen en wordt dus nog groener.