LVCnet tussenstand: Vierlingsbeek bijna op 43%

 

In de afgelopen dagen is het percentage aanmeldingen in Vierlingsbeek met enkele procenten gestegen. Er zijn nog maar een paar extra aanmeldingen nodig om de 43% te halen.

Heeft u nog vragen kijk dan op www.lvcnet.nl, bel met 0485-745800 of neem contact op met een van de providers.

Wilt u liever iemand uit uw eigen dorp spreken, dan kunt u contact opnemen met Ton Swinkels (De Roei 9) of Bram Verstegen (Vierlingh 9, 06-16786466) of een andere wellicht bij u bekende ambassadeur.

 

Door mee te doen helpt u niet alleen uzelf aan een toekomstbestendige, betrouwbare en snelle verbinding, maar helpt u ook om dit voor het buitengebied mogelijk te maken en u steunt de lokale verenigingen door deze bij de clubkasactie in te vullen.

 

Wethouder Voncken (Sint Anthonis): “Ik snap dat bewoners in het buitengebied, die om de beurt moeten internetten, zitten te wachten op glasvezel. Fijn dat bewoners van kernen solidair zijn en de noodzaak ook inzien.”

 

Tot 18 juli kunnen inwoners uit het Land van Cuijk zich inschrijven voor glasvezel. Op zondag 17 juli is de laatste inschrijfdag in de Posthoorn in Haps van 10 tot 13 uur.

 

Zo helpt u mee

Wanneer alle mensen die zich ingeschreven hebben 1 persoon aanbrengen bij LVCNET, halen we de limiet met gemak! Help mee en werf een vriend of familielid voor glasvezel

 

Clubkasactie

LVCNET heeft samen met de providers een clubkasactie opgezet. De aangemelde verenigingen promoten glasvezel bij hun leden en supporters. In ruil daarvoor ontvangt de club sponsoring van de providers. Zolang de vereniging actief blijft werven voor de deelnemende providers ontvangt de club jaarlijks 12 euro per klant die de club heeft begunstig. Voor Vierlingsbeek en Groeningen doen twee verenigingen hier aan mee:

  • St. Anthonius en St. Nicolaasgilde
  • GroeVie (Stichting Leefbaarheid Vierlingsbeek en Groeningen)