De 1.000e glasvezelgebruiker in het Land van Cuijk is een feit!

 

Het gaat hard met de aanleg van het glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk. Op 8 maart hebben E-Fiber en provider SNLR in Oploo de 1.000e klant voorzien van diensten over dit nieuwe netwerk.

 

De 1.000e aansluiting werd op feestelijke wijze gerealiseerd aan de Deurnseweg in Oploo. De familie Verheijen is verheugd om het nieuwe netwerk in gebruik te kunnen nemen: “We wilden dolgraag vrij wonen, helaas hoorde hier ook een internetverbinding van nog geen 10 Mbps bij, nu hebben we een snelheid van 500Mbps. Aangezien niet in heel Nederland het buitengebied wordt aangesloten, voelen we ons zeer bevoorrecht.” aldus meneer Verheijen. 

 

E-Fiber heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het glasvezelnetwerk in de gemeente aan te leggen. Oprichter Eric Vos is trots dat de aanleg soepel en snel verloopt en dat bewoners in het Land van Cuijk nu ook écht gebruik kunnen maken van het netwerk. Kimberley van Steenbergen van SNLR voegt daar aan toe: “Een snelle internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar. We zijn blij dat wij dit ook kunnen bieden aan de inwoners van het Land van Cuijk! We zijn druk bezig om tientallen klanten per dag aan te sluiten op dit mooie netwerk”.

 

Glasvezel voor iedereen
E-Fiber legt glasvezel aan, niet alleen in de kernen maar ook in de buitengebieden. Iedere aansluiting is geheel kosteloos. Bewoners kunnen daarna zelf bepalen of ze ook daadwerkelijk gebruik willen gaan maken van de aansluiting. Hiervoor dient een abonnement te worden afgesloten bij SNLR of één van de vijf andere providers. Meer informatie over het aanbod van de verschillende providers is te vinden op http://www.iedereenglasvezel.nl/keuzehulp.

 

Voor meer informatie over glasvezel zie ook:

http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl/nieuws/01-03-2019-glasvezelspreekuur-in-vierlingsbeek/