Gryphus presenteert: Concert Memory Lane + Vinyavond Op losse groeven + Cabaret Marlon Kicken + Concert The Grinch + Op scherm: F1 en WK voetbal

 

zaterdag 26 november > concert > MEMORY LANE

Begin 2020 vinden zes mannen met liefde voor muziek elkaar in hun passie: het spelen van klassiekers uit de jaren 60, 70 en 80: Memory Lane is geboren. Wij herkennen onze dorpsgenoten Jaap Verbeeten, Sam Koppes en Bart Jansen. Samen met hun Nijmeegse vrienden Ender, Lars en Leon zorgen zij met meerstemmige zang, twee gitaren, mondharmonica, bas, toetsen en drums voor een rockende avond met een nostalgisch randje. Van Pink Floyd via Tom Petty naar The Beatles, van The Doors via Robert Palmer naar The Rolling Stones en van C.C.R. via Lynyrd Skynyrd naar Queen. Alles komt voorbij. Laat je meevoeren op deze trip down Memory Lane!

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 5,00 euro

 

-----

vrijdag 2 december > vinylavond > OP LOSSE GROEVEN met DJ’S JOLANDE VAN ELS & LINDA DENISSEN + DJ’S THEO SMITS & GERRIT GOORTS + DJ’S ROB GERRITS & JASPER MOESKOPS

Vinyl is weer helemaal terug van nooit weggeweest. Alle reden om de pick-up weer van zolder te halen en een paar liefhebbers uit te nodigen om thuis in de platenkast te gaan snuffelen. Zie hier het concept van Op Losse Groeven, een avond vol krakende platen, mooie hoezen, 33 en 45 toeren, jeugdsentiment, oude en jonge hipsters, beminnaars en (amateur) dj’s met een liefde voor muziek. Jolande van Els, Linda Denissen, Theo Smits, Gerrit Goorts, Rob Gerrits en Jasper Moeskops zijn de vrienden van het vinyl die de uitdaging hebben aangenomen en allemaal een kist vol zwart goud hebben meegebracht. Het resultaat is een ratjetoe aan popmuziek: 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, zero’s, ten’s, rock ‘n’ roll, blues, hardrock, classic rock, smartlap, punk, new wave, Nederpop, hiphop, reggae, ska… Van Eurythmics via Greta Van Fleet naar The Cats, van Green Day via Fleetwood Mac naar Editors en van Heikrekels via The Police naar Nothing But Thieves. En weer terug natuurlijk. Zonder twijfel wordt dit een heerlijk feest der herkenning. Vanaf half negen gaat de naald in de groef!

aanvang: 20.30 uur > entree: gratis

 

-----

vrijdag 9 december > cabaret > MARLON KICKEN > DRAADLOOS (try-out)

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

 

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar Vierlingsbeek om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor Marlon die iedereen meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro > reservere vanaf 18 november: www.gryphus.nl of 0478.630508 > win gratis kaarten bij PLUS Verbeeten

 

-----

zaterdag 17 december > concert > THE GRINCH

The Grinch is een classic rockband bestaande uit vier zeer ervaren muzikanten uit het noordoosten van Brabant en het zuiden van Gelderland aangevuld met zanger en frontman Hans Koelen uit Vierlingsbeek. Na tien jaar lang Nederlandstalige volksmuziek te hebben gezongen heeft Hans zich vier jaar geleden aangesloten bij de band en keert hij terug naar zijn enige echte liefde: de rockmuziek. The Grinch speelt ijzersterke covers uit de jaren 60, 70 en 80 van onder andere Deep Purple, Jimi Hendrix, Santana, Supertramp, Toto, Bad Company, Alice Cooper, Gary Moore en heel veel meer. Uiteraard voorzien van wat ze zelf noemen een speciaal ‘Grinchsausje’: meerstemmige zang op een stevig bedje van bas en drums gelardeerd met fraai toetsenspel en passievol gitaarwerk. Komt dat zien! Meer dan twee uur lang!

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 5,00 euro

 

-----

WK VOETBAL 2022

Eindelijk mogen de Oranje mannen weer deelnemen aan een WK voetbal en traditiegetrouw worden alle wedstrijden van Oranje weer uitgezonden op een hééél groot scherm. Inclusief een pooltje, hapjes, tierlantijnen, toeters en bellen.

  • maandag 21 november: Senegal-Nederland (17.00 uur)
  • vrijdag 25 november: Nederland-Ecuador (17.00 uur)
  • dinsdag 29 november: Nederland-Qatar (16.00 uur)

aanvang: wisselend > entree: gratis

 

-----

GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ

De wereldtoernee van het Formule 1 Circus nadert zijn hoogtepunt. Dat Max kampioen is en zijn team Red Bull ook, is oud nieuws. Maar wie wordt de winnaar van de Gryphus Formule 1 Pool? Wie mag er als eerste aan de champagne lurken? Dat is de grote vraag waar het tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen allemaal om draait.. Spanning alom! Ook de laatste race van dit jaar zal weer op een grootbeeldscherm worden vertoond. Wij blijven er goed voor zitten. En U?

  • zondag 20 november: GP ABU DHABI (14.00 uur)

aanvang: 14.00 uur > entree: gratis

 

-----

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl