Plantjes sparen voor het Groene schoolplein

 

Vierlingsbeek - Klanten van PLUS Verbeeten kunnen plantjes sparen voor het Groene schoolplein bij de basisscholen in Overloon en Vierlingsbeek. Zondag 8 maart startte PLUS met een nieuwe spaarcampagne ‘Vrolijk het voorjaar in met gratis lentebloeiers’.


Ondernemer Jan Verbeeten: “Vanuit onze lokale betrokkenheid vinden we het een mooi initiatief om gezamenlijk te sparen voor het Groene Schoolplein. Vorig jaar heeft een groep vrijwilligers in samenwerking met een aantal lokale bedrijven een Groen Schoolplein gerealiseerd. Met de bij elkaar gespaarde dozen kunnen zij dan het schoolplein weer mooi aankleden met vrolijke lentebloeiers. Daarom hebben we een inzamelbox in de winkel gezet, waar klanten hun zegels kunnen doneren. Wij ruilen deze zegels in voor extra dozen lentebloeiers voor de Groene Schoolpleinen.”


De actie loopt tot en met zaterdag 25 april. Klanten van PLUS ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 35 zegels is de kaart vol en kan deze bij de kassa ingeruild worden voor een tegoedbon. Op vrijdag 8 of zaterdag 9 mei ontvangt de klant tegen inlevering van de tegoedbon een doos lentebloeiers met dertig perkplanten.