RICK DUN URSTE (WINKELMOLEN) nieuwe heerser van ut Keieschietersriek!!

 

Op zaterdagavond 15 november 2014 om 23.11 uur is Rick Winkelmolen uitgeroepen als de nieuwe heerser der Keieschieters. De prinses is dit jaar Jill Hartjes en de adjudant is Teun Fransen. In een fantastische apotheose, welke in het teken stond van het thema ‘3D’, kwam de nieuwe heerser tevoorschijn.

 

Na het zingen van ‘zonne goeie hebben wij nog nie gehad’ werd er van oud prins, tevens nieuw erkend lid van de APK, Ron van Daal op een waardige manier afscheid genomen. Zijn kledij werd ontnomen waarbij menig traantje vloeide. Tevens werden de prinses en adjudant ook op een zeer waardige wijze ontdaan van hen Koninklijke versierselen.In de proclamatie gaf de nieuwe heerser van ’t Keieschietersriek een dankwoord aan de voormalige heerser en zijn gevolg. Daarbij gaf de nieuwe heerser aan, het aankomende carnavalsjaar, vol goede moed in te gaan.

 

Het stokje is overgedragen, en zo geschiedde. Op deze wijze werd het carnavalsseizoen op een uitbundige manier afgesloten, het nieuwe carnavalsseizoen is aangebroken! ALAAF!