Bèkse Bokkentocht

Op zondag 19 oktober 2014 zal in Vierlingsbeek de eerste Bèkse Bokkentocht plaatsvinden.

Dit nieuwe herfstevenement is een Vierlingsbeekse samenwerking van De Vier Linden, ’t Genot, Herberg Thijssen, De Wildeman, Gryphus en PLUS Verbeeten.

 

De Bokkentocht gaat om 14:00 uur van start bij De Vier Linden, daar krijgt de gast op vertoon van de toegangskaart een stempelkaart. Bij iedere horeca-gelegenheid krijgt de gast een stempel op de kaart, een heerlijk glas bokbier en een klein hapje, denk hierbij aan herfstachtige smaken. Gezamenlijk lopen de deelnemers naar de deelnemende horeca-gelegenheden. Dit onder begeleiding van de herder en een heuse bokkenkar. De tocht eindigt rond 20:00 uur bij Café De Wildeman. Heeft de gast vijf verschillende stempels, dan krijgt hij/zij een leuk herfstachtig cadeautje. Dit cadeau is, bij inlevering van de stempelkaart, van maandag 20 t/m zaterdag 26 oktober, af te halen bij PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek.

 

Jan Verbeeten (PLUS Verbeeten): “Dit is weer een mooi voorbeeld van een lokale samenwerking binnen Vierlingsbeek, op deze manier kunnen we elkaar versterken en bieden we daarbij de liefhebbers een heel gezellige dag.”. Trouwens; anders dan de naam doet vermoeden zijn naast ‘bokken’ ook ‘geiten’ van harte welkom op deze dag, aldus Verbeeten. Kortom, de Bèkse Bokkentocht is een belevenis voor de echte Bourgondiërs en alle andere liefhebbers van bokbier uit Vierlingsbeek en omstreken. Kaarten zijn vanaf zaterdag 20 september te koop bij de aangesloten bedrijven en kosten €17,50 per persoon, maar let op vol=vol.