Kermisprogramma Herberg Thijssen

 

Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek pakt wederom flink uit met de Bèkse kermis.  Er staat een geweldig programma met volop entertainment klaar voor zowel jong als oud. Na de eerste Békse kermis vorig jaar voor Herberg Thijssen zijn er, naast een nieuw programma, een aantal veranderingen doorgevoerd. Dit jaar kent het feestterrein een geheel nieuwe opstelling en een nog grotere overkapping rondom Herberg Thijssen.

 

De coverband Proost zal op vrijdag 7 augustus de aftrap van de kermis verzorgen. Zij zijn zoals u waarschijnlijk al weet een jonge, energieke en spontane coverband die eigenlijk verder geen aankondiging vereist. Het voorgaande jaar was deze band ook al een onderdeel van het kermisprogramma. Dit jaar zal deze band wederom garant staan voor een avond vol ballades, rocknummers en meezingers. Deze top band speelt vanaf 21.00 uur tot 2.00 uur.

 

Zaterdag 8 augustus staat in het teken van de 90’s, met op deze avond naast onze vaste DJ twee gastoptredens. We beginnen de avond met De Boevenbende. Zij zijn 4 energieke jongens die weten wat jij wil horen en in een mum van tijd zetten zij de tent op zijn kop met hun bites en hoogwaardige meezingers. DJ Fajah Lourens (bekend van onder andere GTST) sluit de avond af. Zij zal de avond net zo mooi afsluiten als zij eruit ziet. Dat kenmerkt haar muziekstijl die zij ten gehore brengt. Op deze zaterdag is een geweldige kermisdag gegarandeerd.

 

Op  zondag 9 augustus starten we om 14.00 uur met onze inmiddels vertrouwde familiedag. Op deze dag ligt vooral de nadruk op de jongste onder ons met dit jaar onder het motto; ‘wij verzorgen u én uw kinderen’. Voor de allerkleinste onder ons is er gratis ranja, popcorn, een ballenbak, een geweldig springparadijs met disco en een professionele groep sminkers die de gekste en mooiste creaties uit hun mouwen schudden. Bij warm weer maken we er een groot waterballet van. Onze eigen jonge dorpshelden van Alter Ego uit Bèèk dragen zorg voor een goed stuk live muziek deze middag. Omdat dit alles natuurlijk nog niet genoeg is komt er ook nog een verrassingsact.

 

’s Avonds na de klok van 20.00 uur zal de alom bekende band Third Half uit De Mortel acte de présence geven. Zij doen dit met hun onvervalste en eerlijke rockmuziek uit de jaren 70 t/m 90 en natuurlijk niet te vergeten met Bart en zijn kettingzaag act.

 

Zo snel als het dan voorbij gaat is het alweer maandag en pakken we de draad gewoon weer op. Om te beginnen met de 11de Bèkse kroegentocht. Meteen aansluitend treed de band 30 Past 7 voor u op tot in de late uurtjes. Dit is een jonge en energieke band uit Noord-Limburg die de mooiste hedendaagse covermuziek speelt. De leadzanger van deze band heeft enige familiare connecties met het dorp Vierlingsbeek, aan jullie de eer om precies uit te pluizen hoe dit in elkaar steekt.

 

Op dinsdag sluiten we de Bèkse kermis af met het Bierfietsen met dit jaar een nieuw item daaraan toegevoegd. Bierpul smijten zal een extra onderdeel van het programma van deze dinsdag worden. Pulletje tappen, parcours afleggen en smijten of drinken maar. Op deze avond zal wederom het heerlijke gerstenat van Bavaria rijkelijk gaan vloeien.

 

Dus, bent u op zoek naar verrassend en spectaculair entertainment voor zowel jong als oud, goeie muziek, kwaliteit en volksvermaak? Dan zit u tijdens de Bèkse kermis bij ons op het juiste adres in ons café, terras of feestterrein. Ons café en terras is tijdens de kermisdagen iedere dag geopend vanaf 12.00 uur tot in de late uurtjes.

 

Wij raden u aan om onze Facebook pagina en website (www.herbergthijssen.nl) nauwlettend in de gaten te houden voor de laatste informatie. Wij wensen iedereen een fantastische Békse kermis toe. Graag tot ziens bij Herberg Thijssen, dé huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken. 

 

De Bèkse Kermis viert u natuurlijk bij Herberg Thijssen.