Speciaal bier Proeverij & Het Groote Sinterklaasfeest bij Herberg Thijssen

 

Speciaal bier Proeverij

Op vrijdagavond 11 december om 20.30 uur vindt er in Herberg Thijssen een Speciaal bierproeverij plaats met als titel ‘Het verhaal van Het Anker’. Naast het proeven van verschillende speciaal bieren zullen er tijdens het proeven diverse hapjes worden geserveerd passende bij de bieren.

‘Het verhaal van Het Anker’.

Het Anker is een bierbrouwerij uit het Belgische Mechelen waar al sinds 1471 bier wordt gebrouwen. Dit vond plaats op het begijnhof van de stad, onder dit begijnhof bevonden zich het “Krankenhuis” en de Abdij van Hemiksem. Sinds 1872 wordt er onder toeziend oog van de Familie Van Breedam naast bier ook nog een Single Malt Whisky gestookt. Het bekendste merk bier wat brouwerij Het Anker brouwt is De Gouden Carolus Classic maar daar naast hebben ze nog 9 verschillende bieren.

Wil jij het gehele verhaal horen, beleven en er mee van genieten kom dan 11 december om 20.30 uur naar Herberg Thijssen, alwaar Rico van Mourik u meeneemt naar vervlogen tijden van weleer.

P.s. omdat er voor deze avond maar een beperkt aantal personen deel kunnen nemen aan deze proeverij is reserveren gewenst. Kosten voor deelname bedragen € 18,50 . Reserveren kan via onze site www.herbergthijssen.nl

 

Het Groote Sinterklaasfeest

Op zaterdag 15 november komt hij weer aan in Nederland onze goedheilig man Sinterklaas met zijn Pieten. Vanaf deze dag zal er bij Herberg Thijssen wederom het Postkantoor van de Sint aanwezig zijn. Alwaar de kinderen hun verlanglijstjes, tekeningen en eventuele post bestemd voor de Sint kunnen posten in de brievenbus van het Postkantoor . Op woensdag 18 november is de Hoofdpiet van de Sint persoonlijk aanwezig om de post voor de Sint in ontvangst te nemen.

Zondag 22 november om 13.30 uur, vindt er in Herberg Thijssen het Groote Sinterklaasfeest plaats wat dit jaar wordt georganiseerd in samenwerking met het Sinterklaascomité van Vierlingsbeek. Op deze middag zal alvorens de goedheilig man Sinterklaas zelf komt, theatergroep Speelgoetd het grote sinterklaas verhaal gaan vertellen. Dit op spelende wijze met de kinderen in de vorm van een toneelstuk met zang en dans. Maar ook interactief via een satellietverbinding met de Sint. Naast Speelgoetd is er voor de kinderen ook nog een ballonenclown aanwezig en is er gratis ranja en popcorn voor de kinderen.

De middag begint om 13.30 uur en zal duren tot 16.00 uur. De entree voor dit geweldige sinterklaasfeest bedraagt € 2,50 per persoon. Incl. op de foto met Sinterklaas.

 

Tot ziens namens.

Herberg Thijssen.

Sinterklaascomité Vierlingsbeek.