Herenzitting Vierlingsbeek uitverkocht

 De zomervakantie is nog niet voorbij, maar in Vierlingsbeek kunnen ze al een carnavalsnieuwtje melden: de Twedde Bèkse Heerenzitting is al volgeboekt. De 220 kaarten, dertig meer dan vorig jaar, voor de tweede editie van dit carnavalsspektakel, waren afgelopen weekend in no-time uitverkocht.

 

"Eigenlijk al in de voor-voorverkoop", zegt medeorganisator Ron van Daal. "Alle mannen die vorig jaar op de herenzitting zijn geweest, zijn ook nu weer praktisch allemaal van de partij. Zij kregen namelijk de kans om als eersten kaarten te kopen. Ja, blijkbaar hebben ze vorig jaar genoten."

 

De Twedde Bèkse Heerenzitting vindt plaats op zondag 13 januari van 11.00 tot 16.00 uur in, net zoals vorig jaar, café De Wildeman. Het carnavaleske programma voor mannen (18+) klinkt ook nu weer als een klok.

 

De organisatie is erin geslaagd voor deze tweede editie (wederom) van de herenzitting Rob Scheepers te strikken. Verder treden op Berry Knapen, Hans Verbaarschot en Boy Jansen. Deze vier populaire tonpraters zijn de blikvangers, maar er is ook gezorgd voor muziek en vrouwelijk schoon.